REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # GDPR APLIKACNI PRAXE A PREVENCE POCHYBENI PRI ZPRACOVANI OSOBNICH UDAJU

 

GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů



Cena kurzu:
    ... bez DPH: 2.990 Kč/Kurz
    ... včetně DPH: 3.618 Kč/Kurz


Akreditace: MV - AK - PV-333 - 2021; GDPR - ochrana osobních údajů (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je s využitím praktických příkladů seznámit účastníky semináře se způsoby komunikace se subjekty osobních údajů a vyřizováním jednotlivých podnětů dle GDPR a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů V případě důvodných podnětů budou demonstrovány příčiny jejich oprávněnosti spočívající na straně správce osobních údajů. Součástí semináře bude řešení praktické interaktivní úlohy s  ... © Aliaves Co., a.s.
 


GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů

Téma kurzu: Správní a trestní právo, Přestupky Ostatní [br], Další právní normy, Osobní rozvoj, psychologie, Personalistika a osobnostní rozvoj, Právo a legislativa

Přednáší ...


Mgr. Jan Panoš Lektor je státním zaměstnancem Ministerstva spravedlnosti. Od roku 2017 se podílel na implementaci GDPR v resortu justice, od května 2018 je pověřencem pro ochranu osobních údajů pro Ministerstvo spravedlnosti, Probační a mediační službu, Justiční akademii a soudní soustavu s výjimkou obou nejvyšších soudů. V oblasti problematiky osobních údajů působí jako lektor Justiční akademie. Vedle standardní činnosti pověřence v uvedeném oboru participuje též na legislativním procesu. 


Program kurzu, obsah studia ...


Cíl semináře Cílem semináře je s využitím praktických příkladů seznámit účastníky semináře se způsoby komunikace se subjekty osobních údajů a vyřizováním jednotlivých podnětů dle GDPR a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů V případě důvodných podnětů budou demonstrovány příčiny jejich oprávněnosti spočívající na straně správce osobních údajů. Součástí semináře bude řešení praktické interaktivní úlohy s jejím následným vyhodnocením.   Obsah semináře Komunikace se subjekty osobních údajů nastavuje zrcadlo kompatibility správce s pravidly zpracování a ochrany osobních údajů. GDPR a zákon č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů akcentoval zvýšená práva subjektů osobních údajů a tomu odpovídající transparentnost orgánů veřejné správy.  Kontext této právní úpravy ovlivňuje i některé další správní agendy včetně práva na přístup k informacím. V posloupnosti semináře se budeme postupně zabývat:
*           strukturovaným výkladem garantovaných práv subjektů osobních údajů v souvislosti se zpracováním jejich osobních údajů,
*           věcnými a procesními stránkami činnosti povinných správců osobních údajů,
*           zákonným omezením oprávnění subjektů osobních údajů,
*           možnostmi obrany subjektů osobních údajů při neuspokojivém řešení jeho situace,
*           praktickými případy nejčastějších důvodů podnětů subjektů osobních údajů,
*           nedostatkům při plnění povinností správce ve vztahu k subjektům osobních údajů,
*           vlivu právní úpravy GDPR a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů na výkon jiných agend veřejné správy,
*           závěry současné judikatury,
*           interaktivním řešením konkrétní úlohy a vyhodnocením tohoto řešení,
*           nejčastější pochybení při kontrolách ÚOOÚ a jejich předcházení
*           diskusí, výměně zkušeností a dalším souvisejícím tématům.   
Cílovou skupinou jsou zejména zaměstnanci veřejné správy podílející se z titulu své profesní náplně na komunikaci se subjekty osobních údajů a nastavování pravidel zpracování a ochrany osobních údajů v jednotlivých institucích.   


Další popis (úroveň, podmínky účasti, minimální znalosti) ...


* Akreditace:
MV - AK/PV-333/2021; GDPR - ochrana osobních údajů (webinář)
*
* V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.


Informace o rekvalifikaci


Tento kurz není rekvalifikační





GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů
Seznam kurzů & jednotlivých termínů


Termín kurzu
Místo konání
Rekvalifikační kurz a/nebo školení
Téma rekvalifikace
Akreditace - Certifikát - Zkouška
Cena
[včetně DPH]

[Přihláška]


Není vypsaný žádný termín, ... :(

Podobné kurzy a nebo školení: GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů




... jiné, ale podobné kurzy/školení
... nebo hledat další podobné kurzy GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů



Další naše kurzy a školení



ZAVOLEJTE MI: Vyžádání kontaktu


Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat


Hledat podobné kurzy: | GDPR | aplikační | praxe | prevence | pochybení | při | zpracování | osobních | údajů
 



Pořadatel kurzu: Aliaves Co., a.s.

Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie. ...dále viz: Aliaves Co., a.s.
 


 

Dotaz ke kurzu


Dotaz ke kurzu GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů
text dotazu,
ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě
pro kontrolu zadejte znovu Váš email
Vaše jméno     a příjmení
Vložte potvrzovací kód Vložte číslo       



     

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku (antispam)
 
URL kurzu:


Zkrácený odkaz na kurz:
http://www.rekvalifikacni.info/kurz-102430


Sdílet:       G+   Tw   fb

Podobné kurzy

GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů



... jiné, ale podobné kurzy/školení
... nebo hledat další podobné kurzy GDPR – aplikační praxe a prevence pochybení při zpracování osobních údajů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy a akce

kurzy rekvalifikace
2022-05-11 


^

Summit Academy RAZU sport kurzy - Pustevny

kurzy rekvalifikace
2022-02-09 


^

kurz freedivingu

kurz rekvalifikace
2022-02-04 


^

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info