HandMade by HANNDE.com
Hledáte nějaké dárky? >> HANDE.cz
Nejsme e-shop, ale můžete se zde inspirovat

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # GDPR VSE CO POTREBUJETE VEDET ON LINE SEMINAR

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář



Cena kurzu:
    ... bez DPH: 1.727 Kč/Kurz
    ... včetně DPH: 2.090 Kč/Kurz


Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Bude proto dobré sledovat přípravy hodnotící zprávy a výsledky jednání včetně doporučení, jak dále principy GDPR aplikovat. Souča ... © Agentura BOVA - Dr. Ivana Hexnerová
 
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Podobné kurzy: GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář ::


... kurz již nelze objednat ...


Odkaz na podobný kurz a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:


Nebo hledat podobné kurzy s aktuálním termínem konání školení

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Pokud chcete zdokonalit své prezentační dovednosti, naučit se lépe vyjadřovat své myšlenky a zlepšit se v mluveném projevu, pak je tento praktický online workshop určen právě Vám. Pomocí rétorických technik se naučíte odbourávat trému a mluvení před publikem pro Vás přestane být noční můrou.
Brno , Jihomoravský kraj
 > Rétorika 4.0: Mistrovství mluveného projevu v online prostředí -Virtuálně

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha 2 , Praha
 > ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář NOVELA ZÁKONA O DPH od roku 2021

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Posluchači školení se naučí zpracovávat rastrovou grafiku a pracovat s obrázky za pomoci online služeb (webových aplikací), které jsou k použití zdarma. Naučí se zvládat základní úpravu a korekci fotografií a osvojí si základní pojmy v oblasti grafiky.
Kolín , Středočeský kraj
 > Příprava grafiky a úprava fotek pomocí online nástrojů

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
360° zpětná vazba je metoda hodnocení, při níž je jednomu zaměstnanci poskytována zpětná vazba větším počtem respondentů, v typickém případě nadřízeným, kolegy a podřízenými. Pracujete s 360° zpětnou vazbou?
Praha 8 , Praha
 > 360° zpětná vazba (2 denní online kurz) - Interpretace

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha , Praha
 > Google Apps - online kancelář

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha 2 , Praha
 > ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZÁVAŽNÁ NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE 2020

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha 2 , Praha
 > ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZMĚNY VE MZDOVÉ AGENDĚ pro rok 2021

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha , Praha
 > Offline and happy – hledání spokojenosti v online době

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
: Účastníci nebo týmy, kteří chtějí ukázat, že mají aktuální znalosti změn, které se promítly do TOGAF Body of Knowledge (verze 9. 2).
Praha 7 , Praha
 > TOGAF® Essentials 2018 online

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha 2 , Praha
 > ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář CO JE A NENÍ DAŇOVÝM NÁKLADEM

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Praha 2 , Praha
 > ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZMĚNY VE MZDOVÉM ÚČETNICTVÍ v roce 2021

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Rekvalifikační kurz :
Kurz se z důvodu momentálních opatření bude pořádat online. Připravte se s námi na zkoušky odborné způsobilosti z pohodlí domova.
Praha 10 , Praha
 > Realitní zprostředkovatel – ONLINE (zkouška následně v Praze)

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Školení je určené pro uživatele, kteří chtějí využívat výhod online služeb Microsoft 365 (dříve Office 365). Posluchači se seznámí s možnostmi Microsoft 365, porozumí rozdílu v používání desktopových verzí kancelářských aplikací, webových verzí a verzí pro mobilní zařízení.
Praha , Praha
 > Microsoft 365 - úvod do online služeb

Nejbližší termín kurzu: v Lednu 2021
Školení je určené pokročilým uživatelům, kteří onlinové schůzky v prostředí Microsoft Teams již využívají. Naučí se naplánovat schůzku pomocí kalendáře Teams, pozvat k ní ostatní a zjistit podle reakce na pozvánky, kdo se zúčastní.
Kolín , Středočeský kraj
 > Teams - zefektivnění online schůzek


GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář

Téma kurzu: Obchodní právo, Další právní normy, Obchodní, prodejní dovednosti (Marketing), Kurzy on-line ve virtuální učebně, Právo a legislativa

Přednáší ...


JUDr. Alena Kučerová - specialista pro ochranu informací společnosti OKsystem a s., odborný konzultant a lektor kurzů zaměřených na oblast dopadů GDPR v soukromém i veřejném sektoru. Od roku 2000 působila v Úřadu pro ochranu osobních údajů ve vedoucích pracovních pozicích (ředitelka odboru, náměstkyně předsedy) se zaměřením na výkon dozorové činnosti UOOU a správní rozhodování. Zastupovala úřad i v rámci mezinárodní spolupráce v rámci EU. Od ledna 2017 působí jako odborný poradce a konzultant v oboru ochrana informací veřejném i soukromém sektoru, kde využívá své dosavadní zkušenosti v praxi povinných subjektů. Je spoluautorkou komentářů k zákonu o ochraně osobních údajů (C.H.BECK, 2003 a 20
12.) , a odborných publikací (Polygon 2010 a 20
13.) . Aktuálně publikuje odborné články k dopadům GDPR v oblasti provozu kamerových systémů v bytových domech prostřednictvím portálu: https: .tzb-info.cz/bezpecnost (poslední z prosince 2018 – téma zpracovatelská smlouva).


Program kurzu, obsah studia ...


Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Bude proto dobré sledovat přípravy hodnotící zprávy a výsledky jednání včetně doporučení, jak dále principy GDPR aplikovat.

Současně stále probíhá proces projednávání nového nařízení v oblasti informačních služeb (ePrivacy).

Sledovat vývoj a současně jej porovnat s praxí Úřadu pro ochranu osobních údajů je hlavním námětem semináře, který jsme pro Vás připravili.

Osnova semináře:

* 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR

* 2. Odborný program semináře:
- Osobní údaje a jejich zvláštní kategorie
- Zpracování a dodržování podmínek jeho zákonnosti
- Umíme pracovat s právními tituly? A co na to UOOU?
- Práva subjektu údajů – komunikace nesmí být slabinou
- Správce a zpracovatel
- Zabezpečení OU (NDA, mlčenlivost)
- DPIA v ČR – jak pracovat s kritérii UOOU
- Data breaches – zkušenosti z praxe
- Záznamy dle čl. 30 jako povinná dokumentace správce/zpracovatele
- Pověřenec – co dělat kromě ochrany OU
- Předávání OU do třetích zemí ve světle vodítek Evropského sboru (EDPB)
-

Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.


Obsah kurzu/školení


Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Bude proto dobré sledovat přípravy hodnotící zprávy a výsledky jednání včetně doporučení, jak dále principy GDPR aplikovat.

Současně stále probíhá proces projednávání nového nařízení v oblasti informačních služeb (ePrivacy).

Sledovat vývoj a současně jej porovnat s praxí Úřadu pro ochranu osobních údajů je hlavním námětem semináře, který jsme pro Vás připravili.

Osnova semináře:

* 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR

* 2. Odborný program semináře:
- Osobní údaje a jejich zvláštní kategorie
- Zpracování a dodržování podmínek jeho zákonnosti
- Umíme pracovat s právními tituly? A co na to UOOU?
- Práva subjektu údajů – komunikace nesmí být slabinou
- Správce a zpracovatel
- Zabezpečení OU (NDA, mlčenlivost)
- DPIA v ČR – jak pracovat s kritérii UOOU
- Data breaches – zkušenosti z praxe
- Záznamy dle čl. 30 jako povinná dokumentace správce/zpracovatele
- Pověřenec – co dělat kromě ochrany OU
- Předávání OU do třetích zemí ve světle vodítek Evropského sboru (EDPB)
-

Diskuse, odpovědi na dotazy účastníků.


Informace o rekvalifikaci


Tento kurz není rekvalifikační

certifikat Účastník kurzu obdrží certifikát





GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář
Seznam kurzů & jednotlivých termínů


Termín kurzu
Místo konání
Rekvalifikační kurz a/nebo školení
Téma rekvalifikace
Akreditace - Certifikát - Zkouška
Cena
[včetně DPH]

[Přihláška]


Praha budova ČS VTS, Novotného lávka 5, Praha 1, Novotného lávka 5, Praha 1


Podobný kurz - jiná cena, jiný obsah
GDPR - vše co potřebujete vědět (seminář)
16.03.2021; 9.00 - cca 14.00 Vložné: 2790 Kč (včetně DPH). [ Bez stravování. ]

[PODOBNÝ KURZ]

16.03.2021; 9.00 - cca 14.00 Vložné: 2790 Kč (včetně DPH). [ Bez stravování. ] - 2790 (cena kurzu včetně DPH) - 2305
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
2.305 Kč/Kurz



Podobný kurz - jiná cena, jiný obsah


Praha budova ČS VTS, Novotného lávka 5, Praha 1, Novotného lávka 5, Praha 1


Podobný kurz - jiná cena, jiný obsah
GDPR - vše co potřebujete vědět (seminář)
27.05.2021; 9.00 - cca 14.00 Vložné: 2790 Kč (včetně DPH). [ Bez stravování. ]

[PODOBNÝ KURZ]

27.05.2021; 9.00 - cca 14.00 Vložné: 2790 Kč (včetně DPH). [ Bez stravování. ] - 2790 (cena kurzu včetně DPH) - 2305
- Po ukončení kurzu se obdrží certifikát o absolvování -
2.305 Kč/Kurz



Podobný kurz - jiná cena, jiný obsah



Další naše kurzy a školení


Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat


Hledat podobné kurzy: | GDPR | vše | potřebujete | vědět | ON-LINE | seminář
 



Pořadatel kurzu: Agentura BOVA - Dr. Ivana Hexnerová

Pořádáme odborné kurzy, školení , semináře v oblasti: obchodní, procesní, trestní, evropské, pracovní a správní právo, účetnictví, daně, clo, životní prostředí. Certifikované a akreditované vzdělávání dospělých, příslušné odborné tituly, publikace.

Na vyžádání vystavíme účastníkovi potvrzení o účasti na semináři. ...dále viz: Agentura BOVA - Dr. Ivana Hexnerová
 


 

Dotaz ke kurzu

Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
 
URL kurzu:


Zkrácený odkaz na kurz:
http://www.rekvalifikacni.info/kurz-90055


Sdílet:       G+   Tw   fb

Podobné kurzy

GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář

... kurz již nelze objednat ...

... jiné, ale podobné kurzy/školení
... nebo hledat další podobné kurzy ŽIVÉ VYSÍLÁNÍ - online seminář ZÁVAŽNÁ NOVELA ZÁKONÍKU PRÁCE 2020


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy - Amma Dula Akademie

kurzy rekvalifikace
2020-12-13 


[?]

Kurzy | Anpro

kurzy rekvalifikace
2020-11-06 


[?]

Kurzy - Kurz instruktor fitness

kurzy rekvalifikace
2020-10-08 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2021 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info