REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # BARISTA INDIVID

 

Barista individuálně

Praha   2020-11-16
Tento kurz v daném termínu byl zrušen

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Barista individuálně ::

KURZY : Barista individuálně

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
barista/baristka – státnice 2024-03-31 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
barista/baristka – státnice 2024-04-28 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
barista/baristka – státnice 2024-05-19 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
barista/baristka – státnice 2024-06-30 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
barista/baristka – státnice 2024-07-28 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
barista/baristka – státnice 2024-09-01 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
barista/baristka – státnice 2024-09-29 Praha Výuční list na baristu/baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace barista/baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-03-31 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-04-28 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-05-19 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-06-30 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-07-28 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-09-01 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-09-29 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 14 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Barista individuálně

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Barista | individuálně
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Barista individuálně ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Obsah kurzu spoluvytváříte se svým lektorem, který se vám bude věnovat od první chvíle přihlášení do kurzu . S individuálním přístupem dosáhnete maximálních výsledků. Pokud patříte mezi velmi vytížené lidi a prahnete po kvalitním, individuálním a efektivním certifikovaném baristickém kurzu , tento je určen právě vám.


Termín kurzu od: 2020-11-16 ( do: 2020-11-16)

Hod: od 10:00 do 17:00

Barový institut
Praha
Praha, Praha
18100
Czech Republic



Cena bez DPH:7.397 Kč/kurz

Cena včetně DPH:8.950 Kč/kurz

16. 11. 2020 # od 10:00 do 17:00 hod.
* cena včetně DPH: 8 950 Kč


* V ceně kurzovného je vždy zahrnuto vše, včetně 21% DPH, studijních materiálů a podkladů ke kurzu a výuce, psacích potřeb, práce lektora[ů], spotřeby surovin, režijních nákladů, pitného režimu, zkoušek, certifikátu v anglickém jazyce s mezinárodní platností.
* Pro každého účastníka kurzu jsou připraveny mimo jiné studijní materiály a podklady ke kurzu, které využijete nejen při studiu v kurzu, ale i jako odbornou pomůcku v následném profesním životě. Dále vám zapůjčíme baristickou zástěru a baristické vybavení, samozřejmostí jsou psací potřeby a pitný režim.
* Intenzivní baristický kurz je zakončen prověřením znalostí a předáním prestižního mezinárodního certifikátu Barového institutu. Certifikát je v anglickém jazyce, respektovaný a uznávaný po celém světě.

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Barista individuálně

Kurz   Barista individuálně  
Termín   Od:2020-11-16  
Začátek   od 10:00 do 17:00  
Školící středisko (učebna)   Praha  
Adresa   Praha
18100 Praha  
Poznámka k termínu   16. 11. 2020 # od 10:00 do 17:00 hod.
* cena včetně DPH: 8 950 Kč  
Poznámka ke kurzu  
* V ceně kurzovného je vždy zahrnuto vše, včetně 21% DPH, studijních materiálů a podkladů ke kurzu a výuce, psacích potřeb, práce lektora[ů], spotřeby surovin, režijních nákladů, pitného režimu, zkoušek, certifikátu v anglickém jazyce s mezinárodní platností.
* Pro každého účastníka kurzu jsou připraveny mimo jiné studijní materiály a podklady ke kurzu, které využijete nejen při studiu v kurzu, ale i jako odbornou pomůcku v následném profesním životě. Dále vám zapůjčíme baristickou zástěru a baristické vybavení, samozřejmostí jsou psací potřeby a pitný režim.
* Intenzivní baristický kurz je zakončen prověřením znalostí a předáním prestižního mezinárodního certifikátu Barového institutu. Certifikát je v anglickém jazyce, respektovaný a uznávaný po celém světě.  
Kurz pořádá firma (škola)   Barový institut
25081 Nehvizdy, Na Vodoteči 376  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Kurzovné se hradí přes on line platební bránu

Objednavatel se zavazuje, že v případě nedokončení kurzu nebude požadovat vrácení školného.   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info