REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # ZAKLADY PECE O

 

Základy péče o seniory v domácím a komunitním prostředí

Praha   2020-11-09
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Základy péče o seniory v domácím a komunitním prostředí ::

KURZY : Základy péče

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-05-03 Praha Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Plzeň 2-Slovany Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Brno - střed Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Karlovy Vary Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Praha Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-09-13 Plzeň 2-Slovany Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-10-18 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-10-18 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-22 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-22 Karlovy Vary Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-29 Praha 1 Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-29 Plzeň 2-Slovany Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zákoník práce 2024 – pro začínající aneb začínám/vracím se k personalistice 2024-07-23 Praha Na semináři se seznámíte se zákoníkem práce a dalšími souvisejícími pracovněprávními předpisy. Výklad je propojen s praktickými příklady z praxe. Po jeho absolvování se budete umět v tomto Základním pracovněprávním předpisu orientovat. * Zákoník práce: Aktuální stav právní úpravy v roce 2023 • všeobecná ustanovení zákoníku práce – smluvní volnost, závislá práce, vzdání se práva, veřejný pořádek, zakazuje se x nepřihlíží se, účastníci pracovněprávních vztahů, zast ...
Zákoník práce 2024 – pro začínající aneb začínám/vracím se k personalistice 2024-07-23 online Na semináři se seznámíte se zákoníkem práce a dalšími souvisejícími pracovněprávními předpisy. Výklad je propojen s praktickými příklady z praxe. Po jeho absolvování se budete umět v tomto Základním pracovněprávním předpisu orientovat. * Zákoník práce: Aktuální stav právní úpravy v roce 2023 • všeobecná ustanovení zákoníku práce – smluvní volnost, závislá práce, vzdání se práva, veřejný pořádek, zakazuje se x nepřihlíží se, účastníci pracovněprávních vztahů, zast ...
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-04-29 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-04-29 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-04-29 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-04-29 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-07-11 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-07-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-07-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-07-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-09-10 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-09-10 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-09-10 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-09-10 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-09-13 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-09-13 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-09-13 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-09-13 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-10-11 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-10-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-10-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-10-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-10-14 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-10-14 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-10-14 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-10-14 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-11-20 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-11-20 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-11-20 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-11-20 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-11-22 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-11-22 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-11-22 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-11-22 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zaměstnávání cizinců v ČR a vysílání pracovníků do zahraničí v praxi 1. pol. roku 2024 – prakticky 2024-04-25 Praha Seminář přináší průřez celou problematikou prezentovaný odborníky na různá témata týkající se zaměstnávání cizinců a vysílání pracovníků. Přednášejícími jsou daňová poradkyně specializující se na oblast zaměstnávání, zdaňování a vysílání pracovníků včetně cizinců a odborníci pro oblast sociálního a zdravotního pojištění (ČSSZ, Ministerstvo zdravotnictví ČR). Začneme krátkým úvodem, v němž rozdělíme cizince podle aplikovatelných předpisů a shrneme aktuální povinnosti zaměstnavatelů i zaměstna ...
Zaměstnávání cizinců v ČR a vysílání pracovníků do zahraničí v praxi 1. pol. roku 2024 – prakticky 2024-04-25 online Seminář přináší průřez celou problematikou prezentovaný odborníky na různá témata týkající se zaměstnávání cizinců a vysílání pracovníků. Přednášejícími jsou daňová poradkyně specializující se na oblast zaměstnávání, zdaňování a vysílání pracovníků včetně cizinců a odborníci pro oblast sociálního a zdravotního pojištění (ČSSZ, Ministerstvo zdravotnictví ČR). Začneme krátkým úvodem, v němž rozdělíme cizince podle aplikovatelných předpisů a shrneme aktuální povinnosti zaměstnavatelů i zaměstna ...
Medicínské právo - ON-LINE 2024-06-19 online Program: * ředpisy v oblasti poskytování zdravotních služeb - Základní přehled - vztah občanského zákoníku a zákonů o zdravotních službách - smlouva o péči o zdraví * Základní práva a povinnosti ve vztahu mezi poskytovatelem a pacientem - svobodný a informovaný souhlas ...
Děti romského etnika v náhradní rodinné péči 2024-09-10 online Akreditace: MPSV - A2022 - 0620 - SP - VP MV - AK - PV-43 - 2023; Děti romského etnika v náhradní rodinné péči Cíl semináře Cílem semináře je podat účastníkům širší náhled na problematiku náhradní rodinné péče u dětí romského etnika na Základě aktuálních odborných poznatků i praktické zkušenosti. ...
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Základy péče

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Základy | péče
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Základy péče ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Kurz je určen sociálním pracovníkům a pracovníkům v sociálních službách, kteří mají zájem zaměřit svou profesní orientaci na péči o seniory. Senioři jsou velkou cílovou skupinou sociální péče, jejíž význam díky demografickému vývoji populace nadále poroste. Tento kurz se zaměřuje na specifika práce se seniory ve srovnání s jinými oblastmi sociální práce. Účastníci kurzu se v úvodu podrobněji seznámí s charakteristikami cílové skupiny seniorů a s trendy populačního vývoje. Těžiště kurzu leží ve výkladu aplikace etických zásad a standardů sociální práce ve vztahu k cílové skupině a zejména povahy vztahu mezi pečovatelem a klientem, který má vést klienta-seniora k udržování maximální možné soběstačnosti. Kurz je akreditovaný Ministerstvem práce a sociálních věcí pod číslem A2019/0356-SP/PC/PP. *


Termín kurzu od: 2020-11-09 ( do: 2020-11-09)

Hod: 09:00:00 16:15:00 akreditovaný kurz

ACZ, vzdělávací centrum
Týnská 21, Praha 1 - Staré Město
Praha, Praha
Czech Republic


Interní kód kurzu: 908

Cena: 1.612 Kč/Kurz (není DPH)

neplátce DPH a/nebo kurz je osvobozený od DPH

09:00:00 16:15:00 akreditovaný kurz - 1950 (cena kurzu včetně DPH) - 1612

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Základy péče o seniory v domácím a komunitním prostředí

Kurz   Základy péče o seniory v domácím a komunitním prostředí  
Termín   Od:2020-11-09  
Začátek   09:00:00 16:15:00 akreditovaný kurz  
Školící středisko (učebna)   Týnská 21, Praha 1 - Staré Město  
Adresa   Týnská 21, Praha 1 - Staré Město
Praha  
Poznámka k termínu   09:00:00 16:15:00 akreditovaný kurz - 1950 (cena kurzu včetně DPH) - 1612  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   ACZ, vzdělávací centrum
11000 Praha 1, Týnská 21  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Kurzovné uhraďte na základě vystavené zálohové faktury ve prospěch účtu: 2300274483 / 2010 [Fio banka, a.s.], v případě firmy uveďte jako variabilní symbol Vaše IČO, u soukromé osoby termín konání kurzu - tedy ve formátu DDMMRRRR.   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info