REKVALIFIKACNI-KURZY.info

POZARNI OCHRANA rekvalifikační kurzy, školení a semináře pozarni ochrana

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

POZARNI OCHRANA


Nalezeno celkem : 75 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Duben 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Dealing with Non-Czechs – Globalizing your communication and business skills 2018-05-03 Praha This course is aimed at the Czech business professionals that work primarily in the global work environment and the cultural differences between various na ...
Cloudflare - DDOS ochrana a CDN 2018-05-07 Brno Chcete udělat něco pro své zákazníky a zároveň si zjednodušit život? Pak jsou služby Cloudflare právě pro Vás. Zajišťují DDOS ochranu, CDN, HTTPS, DNS a mn ...
Intensive English - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
One to one - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
Academic Semester - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
TOEIC - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
Business English - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
English + Hula - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
English + Ukulele - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
English + Yoga - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
General English - Global Village English Centres - USA 2018-05-07 Honolulu Kurz angličtiny ve městě Honolulu pořádaný na škole Global Village English Centres - USA.Detailní informace o škole Global Village English Centres a pořáda ...
Odpadové hospodářství a obaly 2018-05-09 Praha 4 Na školení získáte komplexní přehled o aktuálně platných legislativních požadavcích a představíme Vám, jakým způsobem tyto požadavky naplnit. Školení je ur ...
Ochrana životního prostředí a nový občanský zákoník 2018-05-10 Praha Program: * Vztah soukromého a veřejného práva - Ust. § 1 odst. 1, § 3029 NOZ a další * Osoby, ochrana osobnosti člověka, s ...
Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO] Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Příprava osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]. Délka školení - dle potřeby. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO] Květen 2018 České Budějovice Příprava osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]. Délka školení - dle potřeby. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení vedoucích zaměstnanců Květen 2018 České Budějovice Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance s personální odpovědností za podřízené. Účastník školení získá znalosti a osvědčen ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Odborná příprava preventistů požární ochrany Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je určeno pro zaměstnance pověřené prováděním úkolů v požární ochraně v součinnosti s osobami odborně způsobilými v ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení vedoucích zaměstnanců Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance s personální odpovědností za podřízené. Účastník školení získá znalosti a osvědčen ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Odborná příprava preventistů požární ochrany Květen 2018 České Budějovice Školení je určeno pro zaměstnance pověřené prováděním úkolů v požární ochraně v součinnosti s osobami odborně způsobilými v ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení ostatních zaměstnanců Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Odborně proškolíme vaše zaměstnance v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Zaměstnavatel obdrží tematické plány a ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení ostatních zaměstnanců Květen 2018 České Budějovice Odborně proškolíme vaše zaměstnance v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Zaměstnavatel obdrží tematické plány a ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Odborná příprava členů preventivních požárních hlídek Květen 2018 České Budějovice Školení je určeno pro zaměstnance začleněné do preventivních požárních hlídek. Odborná příprava je povinná pro zaměstnavatel ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - školení vedoucích zaměstnanců Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně a vyhlášky o požární prevenci, v souvislos ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Odborná příprava členů preventivních požárních hlídek Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je určeno pro zaměstnance začleněné do preventivních požárních hlídek. Odborná příprava je povinná pro zaměstnavatel ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - školení vedoucích zaměstnanců Květen 2018 České Budějovice Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně a vyhlášky o požární prevenci, v souvislos ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - školení zaměstnanců Květen 2018 České Budějovice Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně, v souvislosti s ustanoveními §103 zákoník ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - školení zaměstnanců Květen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je pro všechny zaměstnavatele povinné na základě zákona o požární ochraně, v souvislosti s ustanoveními §103 zákoník ... [Termín kurzu bude upřesněn]
BOZP a prevence rizik - jak na bezpečnost a ochranu zdraví při práci 2018-05-16 Praha Identifikujte rizika a předcházejte pracovním úrazům i nemocem z povolání Dbát na bezpečnost a ochranu zdraví pracovníků musí zamě ...
Spotřební daně, ekologická daň – komplexní pohled 2018-05-16 Praha Na semináři budete upozorněni na možná úskalí s aplikací spotřebních a energetických daní v běžném životě podnikatelů. * Komplexní pohled se zaměřuje n ...
Dealing with Non-Czechs – Globalizing your communication and business skills 2018-05-23 Brno This course is aimed at the Czech business professionals that work primarily in the global work environment and the cultural differences between various na ...
GDPR prakticky - ochrana osobních údajů - Vedení účetnictví a semináře nejen v Praze 2018-05-24 Praha 1 Cíl semináře: Seznámit posluchače s aktuálními informacemi ohledně nařízení EU na ochranu osobních údajů (GDPR). Praktický průvodce aplikací nařízení se z ...
GDPR-ochrana osobních údajů ve školství 2018-05-31 Praha Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno GDPR ochrana osobních údajů ve školství - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a ...
Dealing with Non-Czechs – Globalizing your communication and business skills 2018-05-31 Praha This course is aimed at the Czech business professionals that work primarily in the global work environment and the cultural differences between various na ...
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve výstavbě 2018-06-12 Brno BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI VE VÝSTAVBĚ Seminář bude zařazen v akreditovaných vzdělávacích programech pro členy ČKA i ČKAIT celoživotní program ...
Ochrana osobních údajů v justici a veřejné správě (výjimky z GDPR, národní úprava, synergie s kybernetickou bezpečností) 2018-06-14 Praha Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno Akreditace: MV ...
Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO] Červen 2018 Pracoviště účastníka školení Příprava osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]. Délka školení - dle potřeby. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Příprava zaměstnanců-osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO] Červen 2018 České Budějovice Příprava osob ke zkoušce odborné způsobilosti [technik PO, OZO v PO]. Délka školení - dle potřeby. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení vedoucích zaměstnanců Červen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance s personální odpovědností za podřízené. Účastník školení získá znalosti a osvědčen ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení vedoucích zaměstnanců Červen 2018 České Budějovice Školení je určeno pro vedoucí zaměstnance s personální odpovědností za podřízené. Účastník školení získá znalosti a osvědčen ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Odborná příprava preventistů požární ochrany Červen 2018 České Budějovice Školení je určeno pro zaměstnance pověřené prováděním úkolů v požární ochraně v součinnosti s osobami odborně způsobilými v ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Požární ochrana - Odborná příprava preventistů požární ochrany Červen 2018 Pracoviště účastníka školení Školení je určeno pro zaměstnance pověřené prováděním úkolů v požární ochraně v součinnosti s osobami odborně způsobilými v ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení ostatních zaměstnanců Červen 2018 České Budějovice Odborně proškolíme vaše zaměstnance v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Zaměstnavatel obdrží tematické plány a ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci - Školení ostatních zaměstnanců Červen 2018 Pracoviště účastníka školení Odborně proškolíme vaše zaměstnance v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. Zaměstnavatel obdrží tematické plány a ... [Termín kurzu bude upřesněn]

Nalezeno celkem : 75 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Zobrazeno celkem: 44 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Za co vděčíme lužním lesům

vysoká rekvalifikace Všechno v přírodě je v citlivé rovnováze a má svůj smysl. Platí to i pro lužní lesy i když by se kvůli podmáčenému prostředí mohly zdát nepotřebné a zbytečné. Opak je pravdou.Jak se pozná lužní les Je to les s charakteristickým podmáčením které vzniká
2017-03-03 


[?]

Kurzy Pardubice

kurzy rekvalifikace
2018-03-11 


[?]

Kurzy Brno

kurzy rekvalifikace
2017-12-09 


[?]

Payot Krása je hlavním cílem

vzdělání rekvalifikace Kosmetika Payot je po desetiletí dychtivě vyhledávána všemi lidmi kteří touží po dokonalé pokožce. Zakladatelka značky lékařka Nadia Payot jakožto vizionářka ve světě krásy o několik  generací předběhla svou dobu a již ve 20. letech minulého století
2017-03-02 


[?]

Skoleni-Kurzy.EU KURZ Obsluha CNC Obrabecich Stroju

kurz rekvalifikace
2018-03-23 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info