Ještě hledáte dárky na vánoce? >> HANDE.cz
Nejsme eshop, ale můžete se zde inspirovat

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 49 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Prosinec 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-01-07 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů pro podnikatele a e-shopy 2019-01-09 Praha Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno Právní rámec úpravy – GDPR a dalších 59 českých právních předpisů, judikatura z této oblasti, da ...
Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? 2019-01-15 Praha Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osob ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Leden 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Novelizace pracovněprávních předpisů v roce 2019 – první seznámení + zhodnocení dopadu GDPR na ochranu osobních údajů uchazečů i zaměstnanců 2019-01-16 HAVLÍČKŮV BROD Hlavním cílem semináře bude seznámení s připravovanou novelizací zákoníku práce pro rok 2019, zákona o zaměstnanosti a dalších pracovněprávních předpisů, m ...
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2019-01-17 Brno   * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. * Vedení sp ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-01-21 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
GDPR je tady, co dále? - snídaňový seminář - Vedení účetnictví a semináře nejen v Praze 2019-01-22 Praha 1 Cíl semináře: Cílem tohoto semináře je přinést účastníkům nové poznatky z období účinnosti GDPR, seznámit je s novinkami v oblasti ochrany osobních údajů ...
GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe 2019-02-05 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
GDPR pro HR – praktické zkušenosti 2019-02-07 Praha Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zku ...
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních účinná od 18. 10. 2018, a dopady GDPR na proces zadávání veřejných zakázek. 2019-02-12 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-300 - 2015, Název akreditace: Veřejné zakázky - aktuality a praxe Akreditace: ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů v praxi pro personalisty 2019-02-14 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Únor 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-02-18 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍCM 2019-02-20 Zlín, Hotel Moskva, Náměstí Pr Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zá ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR pro malé podnikatele a firmy – prakticky a účinně 2019-02-21 Praha Na semináři vám lektorka prakticky představí, jak GDPR ovlivní vaše podnikání, instituci, firmu. Detailně se budeme zabývat procesy/postupy, které si sami ...
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2019-02-21 Olomouc   * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. * Vedení sp ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-02-26 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů pro podnikatele a e-shopy 2019-03-04 Brno Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno Právní rámec úpravy – GDPR a dalších 59 českých právních předpisů, judikatura z této oblasti, da ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-03-04 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Nařízení eIDAS a GDPR pro školy a školská zařízení 2019-03-06 Praha Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno : Cílem semináře je seznámit posluchače s aktuální legislativní úpravou správy dokumentů v ČR, a to v n ...
GDPR – výkladové i aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2019-03-14 Praha Obecné nařízení o ochraně osobních údajů zavedlo řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sf ...
GDPR ve vazbě na zákon o zpracování osobních údajů 2019-03-14 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Březen 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR v praxi 2019-03-19 Praha Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-03-19 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-04-01 Praha GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Správa dokumentů v ČR a vliv nařízení eIDAS a GDPR 2019-04-09 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
GDPR – první poznatky z praxe 2019-04-11 Praha Ze semináře si odnesete jasnou představu o nakládání s osobními údaji a konkrétní tipy na řešení různých situací. Budete vědět, jak probíhají kontroly, doz ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů v praxi pro personalisty 2019-04-11 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS 2019-04-15 Brno GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM/DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopa ...
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů 2019-04-25 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Správa dokumentů u původců ve veřejném sektoru v souvislosti s nařízeními EU (eIDAS, GDPR) a po novelách zákona o archivnictví a spisové službě 2019-04-25 Praha Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Správa dokumentů u původců ve veřejném sektoru v souvi ...
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních účinná od 18. 10. 2018, a dopady GDPR na proces zadávání veřejných zakázek. 2019-04-25 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-300 - 2015, Název akreditace: Veřejné zakázky - aktuality a praxe Akreditace: ...
Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? 2019-04-25 Praha Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osob ...
OSOBNÍ ÚDAJE V PERSONALISTICE A MONITORING ZAMĚSTNANCŮ VE SVĚTLE GDPR 2019-04-25 Pardubice Výklad bude zaměřen na novou právní úpravu ochrany osobních údajů přijatou v rámci Evropské unie, tzv. obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), kte ...
Nařízení eIDAS a GDPR pro školy a školská zařízení 2019-05-15 Brno Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno : Cílem semináře je seznámit posluchače s aktuální legislativní úpravou správy dokumentů v ČR, a to v n ...
Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) 2019-05-23 Praha Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zej ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Správa dokumentů u původců v soukromém sektoru v souvislosti s nařízeními EU (eIDAS, GDPR) a po novelách zákona o archivnictví a spisové službě 2019-05-23 Praha Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Správa dokumentů u původců v soukromém sektoru v souvi ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-05-28 Olomouc Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
GDPR ve vazbě na zákon o zpracování osobních údajů 2019-05-28 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů 2019-05-31 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
GDPR pro malé podnikatele a firmy – prakticky a účinně 2019-06-03 Praha Na semináři vám lektorka prakticky představí, jak GDPR ovlivní vaše podnikání, instituci, firmu. Detailně se budeme zabývat procesy/postupy, které si sami ...

Nalezeno celkem : 49 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Zobrazeno celkem: 44 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy a akce | Apneaman

kurzy rekvalifikace
2018-11-11 


[?]

Kurzy Praha

kurzy rekvalifikace
2018-10-29 


[?]

Kurzy Brno

kurzy rekvalifikace
2018-08-26 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info