REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 47 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR v praxi pro personalisty !PŘESUN Z 3.5.! 2018-06-20 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-760 - 2017, název akreditace GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Červen 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Praktický průvodce GDPR pro daňové a účetní pracovníky 2018-06-22 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
GDPR ve školství - aktuální otázky a odpovědi- PŘESUN Z 26.6.! 2018-06-22 Praha Číslo akreditovaného kurzu: neakreditováno Je pro Vás GDPR ve Vaší škole strašákem?? Nemusí…. Naši nabídku seminářů proto rozšiřujeme o vzd ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-06-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníků 2018-06-27 Praha Pokud patříte mezi zástupce 90 % (běžných) firem, pak se vaše společnost potýká s propagací a oslovováním zákazníků. Tyto dva úkoly každé firmy nově velmi ...
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Červen 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR - Příležitost ke zvýšení efektivity HR procesů 2018-06-29 Praha 8 GDPR (General Data Protecti ...
GDPR se zaměřením na problematiku pověřence pro ochranu osobních údajů 2018-07-12 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Červenec 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Červenec 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-07-16 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Promítnutí GDPR do vnitřních předpisů, do práv a povinností zaměstnanců 2018-07-19 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018 Akreditace: MV ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-08-07 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Promítnutí GDPR do vnitřních předpisů, do práv a povinností zaměstnanců 2018-08-14 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018 Akreditace: MV ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Srpen 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Srpen 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR - obecné nařízení o ochraně osobních údajů 2018-08-27 Praha Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-08-27 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Září 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – výkladové a aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2018-09-04 Praha Nařízení zavádí řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sféry. Jedná se např. o novou povin ...
GDPR pro HR – první praktické zkušenosti 2018-09-11 Praha Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zku ...
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR 2018-09-14 Praha Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Září 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-09-17 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2018-09-18 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR 2018-09-25 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení p ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-09-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
GDPR se zaměřením na problematiku pověřence pro ochranu osobních údajů 2018-10-08 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-10-08 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2018-10-09 Olomouc Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Praktický průvodce GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe 2018-10-10 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace 2018-10-11 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE 2018-10-24 Olomouc Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dod ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-10-29 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
GDPR – výkladové a aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2018-10-31 Praha Nařízení zavádí řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sféry. Jedná se např. o novou povin ...
Poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím a GDPR - jak poskytovat osobní údaje veřejnosti a subjektům údajů a neporušit právo? 2018-11-01 Praha Program semináře: * Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo úz ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2018-11-06 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Spisová služba a archivnictví v analogové a elektronické podobě včetně dopadů GDPR do spisové služby 2018-11-06 Praha Odborný program semináře: * Zdrojové právní předpisy v oblasti spisové služby včetně evropských norem * Soukromoprávní a veřejnoprá ...
Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR 2018-11-08 Praha Program semináře: * jaké jsou dozorové pravomoci ÚOOÚ, jaké změny přineslo GDPR * vztah ke správnímu a kontrolnímu řádu * k ...
Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace 2018-11-13 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-11-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Ochrana soukromí zaměstnanců po zavedení GDPR a s ohledem na aktuální judikaturu Evropského soudu pro lidská práva 2018-11-26 Praha Program semináře: * pojem soukromí a specifika v pracovněprávním vztahu * jaké předpisy se aplikují a jaký je jejich vztah: občansk ...
Poskytování informací veřejnosti po účinnosti GDPR - vliv GDPR na registr smluv - jak postupovat ve sporných situacích 2018-12-04 Praha Program semináře: * Aktuální soudní výklady k okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo územním samosprávným c ...

Nalezeno celkem : 47 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Zobrazeno celkem: 44 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Za co vděčíme lužním lesům

vysoká rekvalifikace Všechno v přírodě je v citlivé rovnováze a má svůj smysl. Platí to i pro lužní lesy i když by se kvůli podmáčenému prostředí mohly zdát nepotřebné a zbytečné. Opak je pravdou.Jak se pozná lužní les Je to les s charakteristickým podmáčením které vzniká
2017-03-03 


[?]

Kurzy Tai chi

kurzy rekvalifikace
2018-05-13 


[?]

Kurzy Olomouc

kurzy rekvalifikace
2018-05-12 


[?]

Payot Krása je hlavním cílem

vzdělání rekvalifikace Kosmetika Payot je po desetiletí dychtivě vyhledávána všemi lidmi kteří touží po dokonalé pokožce. Zakladatelka značky lékařka Nadia Payot jakožto vizionářka ve světě krásy o několik  generací předběhla svou dobu a již ve 20. letech minulého století
2017-03-02 


[?]

Kurzy Olomouc

kurzy rekvalifikace
2018-05-12 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info