REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 34 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE 2018-10-24 Olomouc Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dod ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-10-24 Zábřeh   * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GD ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - 2018-10-24 Zábřeh   * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GD ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Říjen 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-10-29 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
GDPR – výkladové a aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2018-10-31 Praha Nařízení zavádí řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sféry. Jedná se např. o novou povin ...
Nařízení eIDAS a GDPR pro školy a školská zařízení 2018-11-05 Praha Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno : Cílem semináře je seznámit posluchače s aktuální legislativní úpravou správy dokumentů v ČR, a to v n ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2018-11-06 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? 2018-11-13 Praha Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně os ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Listopad 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – první poznatky z praxe, praktické příklady, dokumentace, vzory 2018-11-16 Pardubice ZOPAKOVÁNÍ ZÁKLADNÍCH PRINCIPŮ S PRAKTICKÝMI UKÁZKAMI, JAK PRACOVAT S GDPR Možné dopady nedodržení povinností Terminologie a její vý ...
GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníků 2018-11-19 Praha Pokud patříte mezi zástupce 90 % (běžných) firem, pak se vaše společnost potýká s propagací a oslovováním zákazníků. Tyto dva úkoly každé firmy nově velmi ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-11-19 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-11-20 Pardubice Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 + GDPR – principy rovnováhy mezi oprávněnými zájmy zaměstnance a zaměstnavatele – základní zásady ...
GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe - PŘESUN Z 20.11.!!! 2018-11-21 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Vedení osobní agendy v souladu s GDPR – prakticky 2018-11-22 Hotel Atom, Velkomeziříčská 64 Problematika osobních údajů uchazečů o zaměstnání a zaměstnanců v roce 2018 – GDPR  principy rovnováhy mezi oprávněnými zájmy zaměstnance a zaměstna ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-11-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Správa dokumentů u původců v soukromém sektoru v souvislosti s nařízeními EU (eIDAS, GDPR) a po novelách zákona o archivnictví a spisové službě 2018-11-27 Praha Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Správa dokumentů u původců v soukromém sektoru v souvi ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-12-10 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
GDPR v praxi 2018-12-12 Praha Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) ...
Vývoj pracovněprávní legislativy pro rok 2019 – připravovaná novela ZP a osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů (GDPR) 2018-12-12 HAVLÍČKŮV BROD Dále si odnesete informace o úskalích a dopadech směrnice GDPR na osobní agendu zaměstnanců. * První informace k připravované novelizaci zákoníku práce ...
Praktický průvodce GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe 2018-12-14 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Prosinec 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2019-01-07 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Leden 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2019-01-21 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
GDPR je tady, co dále? - snídaňový seminář - Vedení účetnictví a semináře nejen v Praze 2019-01-22 Praha 1 Cíl semináře: Cílem tohoto semináře je seznámit účastníky s principy ochrany osobních údajů a pravidly, které přineslo evropské nařízení GDPR. Po jeho abs ...
GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe 2019-02-05 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2019-02-18 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR 2019-02-25 Praha Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-02-26 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-03-19 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-05-28 Olomouc Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe 2019-06-04 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...

Nalezeno celkem : 34 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 34 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Kurzy Brno

kurzy rekvalifikace
2018-08-26 


[?]

Kurzy Praha

kurzy rekvalifikace
2018-08-20 


[?]

Ku uraFM - Kurzy

kurzy rekvalifikace
2018-08-13 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info