REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 59 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
GDPR - obecné nařízení o ochraně osobních údajů 2018-08-27 Praha Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-08-27 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Správa dokumentů v ČR a vliv nařízení eIDAS a GDPR 2018-08-28 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Srpen 2018 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – ochrana osobních údajů – pro školy a školská zařízení 2018-08-31 Praha Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), z větší části nahrazuje zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Na ...
GDPR v praxi a institut Pověřence ochrany osobních údajů # pro malé a střední firmy Září 2018 Praha 1 Jak pracuje personalista s GDPR, uvedení praxe přímo v programu GDPR, osobní údaje, institut Pověřence ochrany osobních údajů ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR – výkladové a aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2018-09-04 Praha Nařízení zavádí řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sféry. Jedná se např. o novou povin ...
GDPR pro sales a marketing - jak se nové normy EU na ochranu osobních údajů dotknou speciálně marketérů a obchodníků 2018-09-10 Praha Pokud patříte mezi zástupce 90 % (běžných) firem, pak se vaše společnost potýká s propagací a oslovováním zákazníků. Tyto dva úkoly každé firmy nově velmi ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-09-10 Brno   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR pro HR – první praktické zkušenosti 2018-09-11 Praha Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zku ...
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních účinná od 18. 10. 2018, a dopady GDPR na proces zadávání veřejných zakázek. 2018-09-11 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-300 - 2015, Název akreditace: Veřejné zakázky - aktuality a praxe Akreditace: ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy - PŘESUN Z 18.9.!!! 2018-09-11 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
POKLADNA, EET, GDPR ve vztahu k pokladně v roce 2018 2018-09-11 Hotel Atom, Velkomeziříčská 64 (document, script , facebook-jssdk ) O nás Profil společnosti Rekvalifikace Naši lektoři Školící prostory ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-09-12 Olomouc   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ a nové nařízení GDPR 2018-09-14 Praha Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další. Obsah: Obecné ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Září 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-09-17 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-09-17 Zlín, Hotel Moskva, náměstí Pr   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? 2018-09-18 Praha Od 25. 5. 2018 bude přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně os ...
GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly 2018-09-20 Hotel Atom, Velkomeziříčská 64 Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úp ...
Pokladna, EET, GDPR ve vztahu k pokladně v roce 2018 2018-09-20 Pardubice Směrnice pro činnost pokladny – podle typu organizace organizační struktura účetní jednotky druhy pokladních dokladů oběh účetníc ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR 2018-09-25 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení p ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-09-26 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
GDPR – ochrana osobních údajů a GDPR – nové poznatky z praxe, chyby a omyly 2018-09-26 Pardubice Seminář poskytne účastníkům základní orientaci v problematice ochrany osobních údajů a přehled o povinnostech při zpracování osobních údajů podle nové úp ...
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních účinná od 18. 10. 2018, a dopady GDPR na proces zadávání veřejných zakázek. 2018-10-04 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-300 - 2015, Název akreditace: Veřejné zakázky - aktuality a praxe Akreditace: ...
Pracovněprávní vztahy – osobní agenda zaměstnanců ve vztahu k ochraně údajů a GDPR, vedení osobního spisu po 25. 5. 2018 2018-10-05 Pardubice Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 + GDPR – principy rovnováhy mezi oprávněnými zájmy zaměstnance a zaměstnavatele – základní zásady ...
GDPR se zaměřením na problematiku pověřence pro ochranu osobních údajů 2018-10-08 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-10-08 Praha Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2018-10-09 Olomouc Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Praktický průvodce GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe 2018-10-10 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
Adaptace GDPR a zákon o zpracování osobních údajů - pokračování adaptace 2018-10-11 Praha Odborný program semináře: * Základní podmínky a postupy správce/zpracovatele pro zpracování osobních údajů dle GDPR – realizace zásady odpo ...
GDPR - obecné nařízení o ochraně osobních údajů 2018-10-12 Praha Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017/679) ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Říjen 2018 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Správa dokumentů u původců ve veřejném sektoru v souvislosti s nařízeními EU (eIDAS, GDPR) a po novelách zákona o archivnictví a spisové službě 2018-10-18 Praha Výklad aktuální legislativní úpravy správy dokumentů. Praktické aplikace pro práci s dokumenty. * Správa dokumentů u původců ve veřejném sektoru v souvi ...
GDPR – OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PRVNÍ ZKUŠENOSTI Z PRAXE 2018-10-24 Olomouc Školení je určeno pro všechny osoby, kteří pracují s osobními údaji, pověřence ochrany osobních údajů, jednatele, zástupce správce, osoby zodpovědné za dod ...
GDPR A ZÁKON O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2018-10-24 Zábřeh   Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Ochrana dat (GDPR) dle nařízení EU 2016/679 2018-10-29 Brno Školení Managementu Ochrany Dat seznámí účastníky s požadavky nové směrnice EU týkající se ochrany dat – General Data Protection Regulation (2016/679 /EC), ...
Vedení osobní agendy v souladu s GDPR – prakticky 2018-10-30 Hotel Atom, Velkomeziříčská 64 Problematika osobních údajů uchazečů o zaměstnání a zaměstnanců v roce 2018 – GDPR  principy rovnováhy mezi oprávněnými zájmy zaměstnance a zaměstna ...
GDPR – výkladové a aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2018-10-31 Praha Nařízení zavádí řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sféry. Jedná se např. o novou povin ...
Poskytování informací podle zákona o svobodném přístupu k informacím a GDPR - jak poskytovat osobní údaje veřejnosti a subjektům údajů a neporušit právo? 2018-11-01 Praha Program semináře: * Aktuální soudní a jiné odborné výklady k šíři okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo úz ...
Nařízení eIDAS a GDPR pro školy a školská zařízení 2018-11-05 Praha Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno : Cílem semináře je seznámit posluchače s aktuální legislativní úpravou správy dokumentů v ČR, a to v n ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2018-11-06 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018 - název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Spisová služba a archivnictví v analogové a elektronické podobě včetně dopadů GDPR do spisové služby 2018-11-06 Praha Odborný program semináře: * Zdrojové právní předpisy v oblasti spisové služby včetně evropských norem * Soukromoprávní a veřejnoprá ...
Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR 2018-11-08 Praha Program semináře: * jaké jsou dozorové pravomoci ÚOOÚ, jaké změny přineslo GDPR * vztah ke správnímu a kontrolnímu řádu * k ...

Nalezeno celkem : 59 kurzů

Strana | 1 | 2 |


Zobrazeno celkem: 44 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Ku uraFM - Kurzy

kurzy rekvalifikace
2018-08-13 


[?]

Kurzy - Najisto.cz

kurzy rekvalifikace
2018-07-16 


[?]

Kurzy v Praze | STOB

kurzy rekvalifikace
2018-07-02 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2018 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info