HANNDE.com - HandMade Produkty
Máte malou domácí dílnu? Vyrábíte? Tvoříte? - Zaregistrujte se ZDARMA

REKVALIFIKACNI-KURZY.info

GDPR rekvalifikační kurzy, školení a semináře gdpr

Rekvalifikační kurzy [seznam]


Podrobné hledání
rekvalifikačního kurzu a/nebo školení
 

GDPR


Nalezeno celkem : 38 kurzů

Strana | 1 |


Název kurzu Termín kurzu Místo konání
Audit GDPR 2019-03-27 Praha 2 Pro všechny úrovně. Určeno pro Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, co ...
GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) Březen 2019 online Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního ev ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Jak se připravit na kontrolu Úřadu pro ochranu osobních údajů po zavedení GDPR 2019-04-02 Praha Program semináře: * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚOOÚ, ja ...
Spisová služba a archivnictví v analogové a elektronické podobě včetně dopadů GDPR do spisové služby 2019-04-04 Praha Odborný program semináře: * Zdrojové právní předpisy v oblasti spisové služby včetně evropských norem * Soukromoprávní a veřejnoprávní pů ...
Správa dokumentů v ČR a vliv nařízení eIDAS a GDPR 2019-04-09 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR 2019-04-09 Praha Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení právní ...
GDPR – první poznatky z praxe 2019-04-11 Praha Ze semináře si odnesete jasnou představu o nakládání s osobními údaji a konkrétní tipy na řešení různých situací. Budete vědět, jak probíhají kontroly, doz ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů v praxi pro personalisty 2019-04-11 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: ...
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2019-04-11 Brno   * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. * Vedení s ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2019-04-11 Brno   * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. * Vedení s ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Duben 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2019-04-24 Zábřeh   > Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. > GDPR ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů 2019-04-25 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Dopady obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) ve veřejné správě. Jak zajistit soulad organizace s GDPR? 2019-04-25 Praha Od 25. 5. 2018 je přímo účinné obecné nařízení o ochraně osobních údajů (ON / GDPR), z větší části nahrazuje současný zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osob ...
Povinná elektronická komunikace v zadávacích řízeních účinná od 18. 10. 2018, a dopady GDPR na proces zadávání veřejných zakázek., 2+1 zdarma! 2019-04-25 Brno Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-300 - 2015, Název akreditace: Veřejné zakázky - aktuality a praxe Akreditace: ...
OSOBNÍ ÚDAJE V PERSONALISTICE A MONITORING ZAMĚSTNANCŮ VE SVĚTLE GDPR 2019-04-25 Pardubice Výklad bude zaměřen na novou právní úpravu ochrany osobních údajů přijatou v rámci Evropské unie, tzv. obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), kte ...
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2019-05-07 Olomouc   > Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. > GDPR ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR ve zdravotnictví 2019-05-13 Praha 2 Pro všechny úrovně Určeno pro Ty, kteří řeší nebo je zajímá specifika GDPR ve zdravotnictví. Cíl seminář ...
Nařízení eIDAS a GDPR pro školy a školská zařízení, 2+1 zdarma! 2019-05-15 Brno Číslo akreditovaného kurzu: Neakreditováno : Cílem semináře je seznámit posluchače s aktuální legislativní úpravou správy dokumentů v ČR, a to v n ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Květen 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) 2019-05-23 Olomouc   * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. * Vedení s ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-05-28 Olomouc Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
GDPR a nový zákon o zpracování osobních údajů - praktické postupy a příklady pro aplikaci 2019-05-28 Praha Odborný program semináře: * Realizace práv subjektu údajů * Jak na souhlas, pokud je nezbytný * Úskalí smlouvy mezi správcem a zp ...
Archivní a spisová služba včetně legislativy o ochraně osobních údajů GDPR 2019-05-29 Pardubice I.část Jak zacházet s dokumenty ve světle aktuální legislativy ČR aplikace archivního zákona v praxi (aktuální znění zákona č. 205 - 2017 Sb., k ...
GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů 2019-05-31 Praha Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetníc ...
GDPR pro malé podnikatele a firmy – prakticky a účinně 2019-06-03 Praha Na semináři vám lektorka prakticky představí, jak GDPR ovlivní vaše podnikání, instituci, firmu. Detailně se budeme zabývat procesy/postupy, které si sami ...
GDPR - Uvádění ochrany osobních údajů do praxe 2019-06-04 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Akreditace: ...
Poskytování informací veřejnosti po účinnosti GDPR - vliv GDPR na registr smluv - jak postupovat ve sporných situacích 2019-06-04 Praha Program semináře: * Aktuální soudní výklady k okruhu povinných subjektů (např. obchodní korporace ovládané státem nebo územním samosprávným celkem) ...
GDPR v praxi 2019-06-06 Praha ...
GDPR prakticky 2019-06-07 Praha 2 Pro účastníky, kteří se v subjektech veřejné správy věnují oblastem, na které dopadá povinnost chránit osobní údaje zejm Určeno pro ...
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM 2019-06-07 Brno   > Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. > GDPR ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
GDPR – výkladové i aplikační problémy a nový zákon o zpracování osobních údajů 2019-06-11 Praha Obecné nařízení o ochraně osobních údajů zavedlo řadu nových povinností pro správce a zpracovatele, a to jak v oblasti veřejné správy, tak podnikatelské sf ...
Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy Červen 2019 Praha 1 Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platn ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Pokladna – EET, GDPR ve vztahu k pokladně v roce 2019 2019-06-17 Pardubice Směrnice pro činnost pokladny – podle typu organizace – organizační struktura účetní jednotky – druhy pokladních dokladů – oběh účetních dokladů – podpisov ...
GDPR v praxi 2019-06-18 Praha Cíle kurzu- Získat přehled o komplexním systémovém přístupu k efektivnímu řízení bezpečnosti osobních údajů v organizaci- Podpořit zajištění souladu s GDPR ...
Podrobný pohled na důvěryhodnou správu dokumentů v digitální podobě a dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby 2019-06-20 Praha Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů 2019-07-19 Praha Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat ...
Dopady evropských direktiv eIDAS a GDPR na výkon spisové služby, elektronické skartační řízení a digitální archivy 2019-09-10 Olomouc Číslo akreditovaného kurzu: AK - PV-90 - 2018, Název akreditace: Spisová služba, digitální archivy - nařízení GDPR, eIDAS ...

Nalezeno celkem : 38 kurzů

Strana | 1 |


Zobrazeno celkem: 38 rekvalifikačních kurzů a/nebo školení, seminářů


 

Poslední zprávy z oblasti vzdělávání & studia & rekvalifikace

Studium a kurzy - Diskuse - eMimino.cz

studium rekvalifikace
2019-01-16 


[?]

Kurzy | Vegmania.cz

kurzy rekvalifikace
2019-03-04 


[?]

Kurzy Znojmo

kurzy rekvalifikace
2019-02-23 


[?]

Kurzy Liberec

kurzy rekvalifikace
2019-02-13 


[?]

 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2019 | Kontakt | | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info