REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # PRAHA KURZ ASERTIVITY PRO SEBEVEDOME ZITI

 

Kurz asertivity pro sebevědomé žití

Praha   2024-06-26 Přihláška na kurz
Tento kurz v daném termínu byl zrušen

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Kurz asertivity pro sebevědomé žití ::

KURZY : Kurz asertivity pro

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-07-11 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-09-10 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-09-13 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-10-11 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-10-14 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-11-20 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-11-22 Moravská Ostrava a Přívoz Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-07-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-07-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-07-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-09-10 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-09-10 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-09-10 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-09-13 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-09-13 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-09-13 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-10-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-10-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-10-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-10-14 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-10-14 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-10-14 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-11-20 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-11-20 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-11-20 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-11-22 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-11-22 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-11-22 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asertivní komunikace 2024-05-28 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Asertivní komunikace 2024-06-25 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Asertivní komunikace 2024-09-03 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Asertivní komunikace 2024-10-01 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Asertivní komunikace 2024-10-29 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Asertivní komunikace 2024-11-26 Praha 5 Základní délka kurzu je jeden den. kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm až deset. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Praktický trénink asertivního řešení konfliktních situací nejen na pracovišti. Naučíte se hravě zvládat konflikty a z krizových situací dokážete vždy v ...
Vyjednávání s dodavateli 2024-05-29 Praha title= info > Školení je součástí cyklu Manažer nákupu , lze jej však absolvovat i samostatně. Vyjednávání je jednou z klíčových aktivit nákupčích. projdeme jednotlivé techniky vyjednávání od definice procesu komunikace až ke cvičením pro Vaši každodenní praxi. Pokročilejší techniky budou trénovány na případových studiích. Seminář je interaktivn ...
Emoční inteligence a zvládání stresu 2024-06-20 Praha title= info > V pracovním prostředí i osobním životě můžeme běžně zažívat různé stresové a emočně náročné situace. Nezvládnuté emoce a stres narušují vztahy, zhoršují soustředění, blokují kreativní myšlení a celkově negativně ovlivňují pracovní výkon a naše zdraví.  Na kurzu se naučíte uvolňovat stres, pracovat s emocemi a předcházet emočním únosů ...
Interkulturní komunikace 2024-06-25 Brno Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2024-06-25 Praha Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2024-09-17 Brno Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2024-09-17 Praha Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2024-12-10 Brno Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2024-12-10 Praha Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Tělo jako silný nástroj komunikace - Jak pomocí těla vyjádřit podstatu myšlenky? 2024-09-18 Praha 1 Znáte ten pocit, kdy významné okamžiky ve vaší práci vyžadují silnou a jistou komunikaci? Právě pro vás je tu kurz „Tělo jako nástroj“ s lektorkou Kateřinou Janečkovou! Získáte klíčové dovednosti pro silnější komunikaci a lepší emoční projev, abyste mohli vystupovat přesvědčivě v každé situaci. Připojte se k nám a objevte sílu efektivní komunikace ...
Vyjednávání v každodenních situacích - Zaměřte se na druhé a vyjednejte víc 2024-06-06 Brno Empatie a naslouchání vám dovolí partnera lépe poznat a pochopit, jak ho přesvědčit Domníváte se, že pro úspěch vyjednávání potřebujete přesvědčivá fakta? Postup vyjednávání a znalost lidí jsou ovšem mnohem důležitější. Fakta vám při přesvědčování nepomohou, pokud a dokud není druha´ strana připravena jim věnovat pozornost. Zaměřte se na pro ...
Vyjednávání v každodenních situacích - Zaměřte se na druhé a vyjednejte víc 2024-06-06 Praha 1 Empatie a naslouchání vám dovolí partnera lépe poznat a pochopit, jak ho přesvědčit Domníváte se, že pro úspěch vyjednávání potřebujete přesvědčivá fakta? Postup vyjednávání a znalost lidí jsou ovšem mnohem důležitější. Fakta vám při přesvědčování nepomohou, pokud a dokud není druha´ strana připravena jim věnovat pozornost. Zaměřte se na pro ...
Asertivní jednání 2024-05-23 Brno Assertiveness in the Workplace * Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
Asertivní jednání 2024-06-20 Brno Assertiveness in the Workplace * Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
Asertivní jednání 2024-06-20 Praha Assertiveness in the Workplace * Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
Asertivní jednání 2024-07-18 Praha Assertiveness in the Workplace * Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
Asertivní jednání 2024-07-18 Brno Assertiveness in the Workplace * Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
Asertivní jednání 2024-08-15 Praha Assertiveness in the Workplace * Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Kurz asertivity pro

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Kurz | asertivity | pro
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Kurz asertivity pro ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Cíl kurzu Pochopit, jaká jsou vaše asertivní práva a začít je ve svém životě aplikovat. Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro každého, kdo se potýká ve svém okolí s nedostatkem respektu, současně má pocit nejistoty, co si může ke komu dovolit, pro každého, kdo chce umět lépe prosadit svůj názor a to bez manipulace a špatných pocitů. Po celou dobu kurzu je pro vás připraveno bohaté občerstvení a kvalitní káva.


Termín kurzu od: 2024-06-26 ( do: 2024-06-26)

Hod: Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00

NICOM, a.s.
Zenklova 32 - 28
Praha, Praha
Czech Republic



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Kurz asertivity pro sebevědomé


Cena bez DPH:5.990 CZK /Kurz

Cena včetně DPH:7.248 CZK /Kurz

Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00 Zenklova 32/28 Praha CZ - - - -

 
 
objednat

Další termíny kurzu:
Přihláška na kurz & termín:



^


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Kurz asertivity pro sebevědomé žití

Kurz   Kurz asertivity pro sebevědomé žití  
Termín   Od:2024-06-26  
Začátek   Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00  
Školící středisko (učebna)   NICOM, a.s.  
Adresa   Zenklova 32 - 28
Praha  
Poznámka k termínu   Délka: 8 výukových hodin , hodina: 9:00–16:00 Zenklova 32/28 Praha CZ - - - -  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   NICOM, a.s.
60200 Brno-střed, Smetanova 341-3  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Při platbě kurzovného převodem Vám zašleme zálohovou fakturu – výzvu k zaplacení, která musí být uhrazena před zahájením kurzu . Platbu lze provést také v hotovosti nejpozději týden před termínem zahájení kurzu . Po zaplacení kurzovného Vám týden před zahájením kurzu pošleme pozvánku s uvedeným termínem a časem konání. Po úhradě bude posluchač do studia-na přednášku přijat. Objednavatel se zavazuje, že v případě, že by uvedený účastník odborného studia studium nedokončil, nebude požadovat vrácení školného.   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info