REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # ASERTIVNI KOMUNIKACE PRO PEDAGOGICKE PRACOVNIKY

 

Asertivní komunikace pro pedagogické pracovníky

Praha   2020-03-02
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Asertivní komunikace pro pedagogické pracovníky ::

KURZY : Asertivní komunikace pro

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Úspěšná komunikace on-line 2024-05-13 Praha Cíl kurzu Naučit se srozumitelně a efektivně komunikovat své myšlenky v online prostředí. Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro každého, kdo v práci komunikuje on-line s kolegy, vzdáleně řeší zadávání a kontrolu úkolů, pro projektové manažery, kteří chtějí zlepšit svoji on-line komunikaci se zákazníkem a vzdálené řízení realizačního týmu, pro obchodníky a další pozice v týmu, kteří jsou v přímém kontaktu se zákazníky, ...
Management – online kurz 2024-03-21 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-03-26 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-03-28 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-04 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-09 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-11 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-16 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-18 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Efektivní komunikaceEffective Communication 2024-05-23 Praha Cílem praktického workshopu je umět komunikovat ve vztahu k tomu, co vyžadujete sami a co potřebuje protějšek v komunikaci i s využitím asertivity. Poznáte, co uplatnit pro to, aby jste se cítili dobře v komunikaci, v práci i v jiném prostředí. Dozvíte se, jak porozumět nejen tomu, „co“ ostatní říkají, ale také „proč“ vám to říkají. Dovedete upravovat komunikaci s druhými pro spolupráci a předcházet tak vyhrocení situací. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, personalistům, ú ...
Efektivní komunikaceEffective Communication 2024-07-18 Brno Cílem praktického workshopu je umět komunikovat ve vztahu k tomu, co vyžadujete sami a co potřebuje protějšek v komunikaci i s využitím asertivity. Poznáte, co uplatnit pro to, aby jste se cítili dobře v komunikaci, v práci i v jiném prostředí. Dozvíte se, jak porozumět nejen tomu, „co“ ostatní říkají, ale také „proč“ vám to říkají. Dovedete upravovat komunikaci s druhými pro spolupráci a předcházet tak vyhrocení situací. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, personalistům, ú ...
Efektivní komunikaceEffective Communication 2659-08-04 Praha Cílem praktického workshopu je umět komunikovat ve vztahu k tomu, co vyžadujete sami a co potřebuje protějšek v komunikaci i s využitím asertivity. Poznáte, co uplatnit pro to, aby jste se cítili dobře v komunikaci, v práci i v jiném prostředí. Dozvíte se, jak porozumět nejen tomu, „co“ ostatní říkají, ale také „proč“ vám to říkají. Dovedete upravovat komunikaci s druhými pro spolupráci a předcházet tak vyhrocení situací. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, personalistům, ú ...
Efektivní komunikaceEffective Communication 2659-08-04 Brno Cílem praktického workshopu je umět komunikovat ve vztahu k tomu, co vyžadujete sami a co potřebuje protějšek v komunikaci i s využitím asertivity. Poznáte, co uplatnit pro to, aby jste se cítili dobře v komunikaci, v práci i v jiném prostředí. Dozvíte se, jak porozumět nejen tomu, „co“ ostatní říkají, ale také „proč“ vám to říkají. Dovedete upravovat komunikaci s druhými pro spolupráci a předcházet tak vyhrocení situací. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, personalistům, ú ...
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-08 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
asertiv jednáníAssertiveness in the Workplace 2024-03-28 Praha Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
asertiv jednáníAssertiveness in the Workplace 2024-05-23 Brno Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
asertiv jednáníAssertiveness in the Workplace 2659-08-04 Praha Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
asertiv jednáníAssertiveness in the Workplace 2659-08-04 Brno Cílem praktického workshopu je naučit se nekonfliktní metodou prosadit svůj názor, ať už jde o diskuzi na firemních poradách, komunikaci s nadřízenými, či kolegy. Dozvíte se, jak bez pocitu viny odmítnout požadavek a na druhou stranu, jak požádat o pomoc. Trénink je určen pro všechny, kdo chtějí snáze prosadit svůj názor na pracovišti, ať už se jedná o získání ostatních kolegů ke spolupráci, či prosazení svého názoru. ...
asertiv komunikace - 4denní 2024-05-09 Praha 2 ...
asertivita, způsob jednání a zvládání konfliktních situací 2024-05-23 Praha Pochopíte chování svoje a také chování druhých lidí, budete umět odhadnout reakci komunikačního partnera, přizpůsobit mu svoje jednání a získat ho na svoji stranu. Získáte znalosti a dovednosti potřebné ke zvládnutí konfliktních situací, ke zefektivnění komunikace s lidmi. Natrénujete použití asertivho jednání v konkrétních vypjatých situacích. Získáte lepší vnitřní rovnováhu a jistotu ve svém projevu. * problémy, konflikty a jejich překonávání: • zdroje kon ...
asertivita, způsob jednání a zvládání konfliktních situací 2024-08-06 Praha Pochopíte chování svoje a také chování druhých lidí, budete umět odhadnout reakci komunikačního partnera, přizpůsobit mu svoje jednání a získat ho na svoji stranu. Získáte znalosti a dovednosti potřebné ke zvládnutí konfliktních situací, ke zefektivnění komunikace s lidmi. Natrénujete použití asertivho jednání v konkrétních vypjatých situacích. Získáte lepší vnitřní rovnováhu a jistotu ve svém projevu. * problémy, konflikty a jejich překonávání: • zdroje kon ...
asertivita, způsob jednání a zvládání konfliktních situací 2024-09-11 Praha Pochopíte chování svoje a také chování druhých lidí, budete umět odhadnout reakci komunikačního partnera, přizpůsobit mu svoje jednání a získat ho na svoji stranu. Získáte znalosti a dovednosti potřebné ke zvládnutí konfliktních situací, ke zefektivnění komunikace s lidmi. Natrénujete použití asertivho jednání v konkrétních vypjatých situacích. Získáte lepší vnitřní rovnováhu a jistotu ve svém projevu. * problémy, konflikty a jejich překonávání: • zdroje kon ...
asertivita, způsob jednání a zvládání konfliktních situací 2024-12-18 Praha Pochopíte chování svoje a také chování druhých lidí, budete umět odhadnout reakci komunikačního partnera, přizpůsobit mu svoje jednání a získat ho na svoji stranu. Získáte znalosti a dovednosti potřebné ke zvládnutí konfliktních situací, ke zefektivnění komunikace s lidmi. Natrénujete použití asertivho jednání v konkrétních vypjatých situacích. Získáte lepší vnitřní rovnováhu a jistotu ve svém projevu. * problémy, konflikty a jejich překonávání: • zdroje kon ...
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-04-17 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-04-17 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-04-17 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-04-17 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-07-11 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-07-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-07-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-07-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Interkulturní komunikace 2024-06-25 Brno Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2024-06-25 Praha Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2714-06-08 Brno Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Interkulturní komunikace 2714-06-08 Praha Cílem praktického workshopu je rozumět tomu, jak komunikovat pro rozvoj pracovních vztahů s příslušníky různých kultur, umět pracovat s diverzitou a vytvářet vzájemné přínosy. Dozvíte se o kulturních specifikacích pro vedení efektivní komunikace a spolupráce tam, kde existuje kulturní diverzita. Seznámíte se s kulturními rozmanitostmi pro pochopení toho, jak kulturní rozdíly ovlivňují pracovní jednání, jak z nich tvořit užitek a výhody. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, p ...
Efektivní komunikace – neverbální i verbální komunikace, zvládání konfliktních situací 2024-05-22 Praha Zaměříme se na vaše konkrétní komunikační návyky, jejich příčiny a způsoby, jak je můžete změnit, pokud vám nepřinášejí výsledek, jaký si přejete. Ukážeme si, jak v konkrétních situacích využít metody, kterými lépe zvládnete vypjaté situace i komunikační manipulátory. Naučíte se lépe číst gesta druhých a ovládat svoji vlastní řeč těla. Porozumíte tomu, jak jsou naše mysl a tělo propojeny a co to v komunikaci vyvolává. pro zvýšení vašeho úspěchu v komunikaci přidáme i pár tipů pro práci s ...
Efektivní komunikace – neverbální i verbální komunikace, zvládání konfliktních situací 2024-08-14 Praha Zaměříme se na vaše konkrétní komunikační návyky, jejich příčiny a způsoby, jak je můžete změnit, pokud vám nepřinášejí výsledek, jaký si přejete. Ukážeme si, jak v konkrétních situacích využít metody, kterými lépe zvládnete vypjaté situace i komunikační manipulátory. Naučíte se lépe číst gesta druhých a ovládat svoji vlastní řeč těla. Porozumíte tomu, jak jsou naše mysl a tělo propojeny a co to v komunikaci vyvolává. pro zvýšení vašeho úspěchu v komunikaci přidáme i pár tipů pro práci s ...
Kurz úspěšné komunikace 2024-03-20 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat v obtížných situacích. Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro každého, kdo se chce vydat na cestu zlepšování svých komunikačních dovedností v jakémkoliv oboru a rovině života, doporučujeme jej každému, kdo v práci musí jednat s lidmi. Studijní materiály Tištěné autorské materiály v ceně kurzu. Po celou dobu kurzu je pro vás připraveno bohaté občers ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-03-20 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-04-17 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-05-15 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-06-12 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-08-05 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-09-18 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-10-16 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-11-13 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-12-11 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-15 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Asertivní komunikace pro

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Asertivní | komunikace | pro
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Asertivní komunikace pro ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Cílem kurzu Asertivní komunikace pro pedagogické pracovníky je seznámit učitele se základními principy asertivního přístupu komunikace. Účastníci budou interaktivní formou seznámení s asertivními právy. Dále budou pedagogům nabídnuty v uceleném přehledu asertivní techniky. Kurz je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s § 27 zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a s § 10 vyhlášky č. 317/2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků (DVPP). *


Termín kurzu od: 2020-03-02 ( do: 2020-03-02)

Hod: 09:00:00 16:30:00

ACZ, vzdělávací centrum
Týnská 21, Praha 1 - Staré Město
Praha, Praha
Czech Republic


Interní kód kurzu: 890

Cena: 1.390 Kč/Kurz (není DPH)

neplátce DPH a/nebo kurz je osvobozený od DPH

09:00:00 16:30:00 - 1682 (cena kurzu včetně DPH) - 1390

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Asertivní komunikace pro pedagogické pracovníky

Kurz   Asertivní komunikace pro pedagogické pracovníky  
Termín   Od:2020-03-02  
Začátek   09:00:00 16:30:00  
Školící středisko (učebna)   Týnská 21, Praha 1 - Staré Město  
Adresa   Týnská 21, Praha 1 - Staré Město
Praha  
Poznámka k termínu   09:00:00 16:30:00 - 1682 (cena kurzu včetně DPH) - 1390  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   ACZ, vzdělávací centrum
11000 Praha 1, Týnská 21  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Kurzovné uhraďte na základě vystavené zálohové faktury ve prospěch účtu: 2300274483 / 2010 [Fio banka, a.s.], v případě firmy uveďte jako variabilní symbol Vaše IČO, u soukromé osoby termín konání kurzu - tedy ve formátu DDMMRRRR.   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info