REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # CESKA LIPA ZAKLADY PSYCHOHYGIENY V POMAHAJICICH PROFESICH PRO PRACOVNIKY V SOCIALNICH SLUZBACH SOCIA

 

Základy psychohygieny v pomáhajících profesích # pro pracovníky v sociálních službách, sociální pracovníky

Česká Lípa   Listopad 2019 - Termín bude upřesněn
xxxxx
obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Základy psychohygieny v pomáhajících profesích # pro pracovníky v sociálních službách, sociální pracovníky ::

KURZY : Základy psychohygieny

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-05-03 Praha Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Plzeň 2-Slovany Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Brno - střed Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Karlovy Vary Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-07-12 Praha Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-09-13 Plzeň 2-Slovany Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-10-18 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-10-18 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-22 České Budějovice Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-22 Karlovy Vary Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-29 Praha 1 Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Asistent pedagoga - kombinovaný kurz 2024-11-29 Plzeň 2-Slovany Program je akreditován v souladu s ustanovením § 4 vyhlášky č. 317 - 2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, akreditační komisi a kariérním systému pedagogických pracovníků, ve znění pozdějších předpisů, jako studium pro asistenty pedagoga. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-22 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-22 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-22 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-22 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Emoční inteligence a zvládání stresu 2024-06-20 Praha title= info > V pracovním prostředí i osobním životě můžeme běžně zažívat různé stresové a emočně náročné situace. Nezvládnuté emoce a stres narušují vztahy, zhoršují soustředění, blokují kreativní myšlení a celkově negativně ovlivňují pracovní výkon a naše zdraví.  Na kurzu se naučíte uvolňovat stres, pracovat s emocemi a předcházet emočním únosů ...
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-07-10 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-11 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-11 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-11 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-11 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-13 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-13 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-13 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-13 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Tvůrčí fotografie - dálkové studium 2024-09-16 Liberec Rádi fotíte a jste otevřeni novým podnětům? Možná vám chybí technická znalost, tvůrčí inspirace nebo zpětná vazba na vaši tvorbu? Naučte se řemeslo, získejte sebejistotu a uplatněte svůj osobitý přístup v praxi. Zkuste to s námi v kurzu tvůrčí fotografie. ...
Grafický design – dálkové studium 2024-09-16 Liberec Malujete, tvoříte, v ruce nebo digitálně? Zkuste to s námi dálkově na kurzu grafického designu. Naučte se řemeslo, získejte sebejistotu a uplatněte svůj osobitý přístup v praxi. Možná vám chybí technická znalost, tvůrčí inspirace nebo zpětná vazba? Učíme víkendy. ...
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-11 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-11 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-11 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-11 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-16 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-16 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-16 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-10-16 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-26 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-26 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-26 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-26 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Frýdek-Místek, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-29 Frýdek-Místek Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Karviná, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-29 Karviná Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Opava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-29 Opava Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Chůva pro děti v dětské skupině Ostrava, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-11-29 Ostrava-Vítkovice Baví vás práce s dětmi? Chcete o ně pečovat profesionálně? Získejte kvalifikaci a pracujte jako chůva v dětské skupině. Kurz je určen pro ty, kdo chtějí získat odbornou způsobilost pro práci v dětské skupině, splnit požadavek na zdravotnického pracovníka v týmu pečujících osob dětské skupiny nebo založit vlastní dětskou skupinu. ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Prevence syndromu vyhoření [MPSV ČR] 2024-06-01 Ostrava-Vítkovice Syndrom vyhoření se může v určitou chvíli týkat každého člověka pracujícího v sociálních službách. Seznamte se s jeho rizikovými faktory a příznaky, abyste byli schopni rozeznat včas tento nežádoucí jev na sobě i na svých spolupracovnících. Dozvíte se také, jaké jsou možnosti pomoci, pokud se syndrom vyhoření objeví. Zjistíte i možnosti prevence, abyste mohli předcházet jeho vzniku. Staňte se neohroženými pracovníky a mějte ze svého povolání stále radost. Vaše psychické rozpoložení ovlivní nejen ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 49 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Základy psychohygieny

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Základy | psychohygieny
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Základy psychohygieny ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --
^

Cílem kurzu je seznámit pracovníky ve všech pomáhajících profesích [pracovníky sociálních službách, sociální pracovníky] s teoretickými, tak především s praktickými dovednostmi týkající se oblasti psychohygieny, významu duševní hygieny, potřeb a pracovní zátěže pečujících. Je zaměřen na uvědomění si zásad psychohygieny pečujících a získání praktických zkušeností s relaxačními technikami. Psychohygiena [duševní hygiena] je obor, který se zabývá rozvojem a podporou duševního zdraví, prevencí duševních poruch a nemocí. Je to systém vědecky propracovaných pravidel a rad sloužící k udržení, prohloubení nebo znovuzískání duševního zdraví. Pomáhající profese jsou bezesporu všeobecně považovány za velmi náročné. Na pracovníky jsou kladeny vysoké nároky, vždy musí být připraveni pomáhat druhým s jejich problémy a těžkými životními situacemi, proto je pro udržení duševní rovnováhy těchto pracovníků dodržování zásad psychohygieny velice důležité.


Termín kurzu od: Listopad 2019 - Termín bude upřesněn

Hod:

KUSTOD
Paní Zdislavy 418
Česká Lípa, Liberecký kraj
47001
CZECH REPUBLIC



Cena: 1.600 Kč/kurz (není DPH)

neplátce DPH a/nebo kurz je osvobozený od DPH



 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Základy psychohygieny v pomáhajících profesích # pro pracovníky v sociálních službách, sociální pracovníky

Kurz   Základy psychohygieny v pomáhajících profesích # pro pracovníky v sociálních službách, sociální pracovníky  
Termín   Od:Listopad 2019 - Termín bude upřesněn  
Začátek    
Školící středisko (učebna)   Kustod Česká Lípa  
Adresa   Paní Zdislavy 418
47001 Česká Lípa  
Poznámka k termínu    
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   KUSTOD
186 00 Praha - Karlín, Pobřežní 249/46  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Objednavatel uhradí částku školného do prvního dne zahájení kurzu .   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info