REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # OBCHODNI A VYJEDNAVACI DOVEDNOSTI

 

Obchodní a vyjednávací dovednosti

Praha   2019-05-27 Přihláška na kurz
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Obchodní a vyjednávací dovednosti ::

KURZY : Obchodní vyjednávací

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Psychologie v obchodm vyjednávání - VENI, VIDI, VICI v obchodm vyjednávání 2024-05-14 Praha 1 Chcete přijít, vidět a zvítězit jako Julius Caesar? Jděte na to psychologicky obchody se primárně neuzavírají mezi firmami, ale mezi lidmi. Proto se v tomto kurzu budeme zabývat psychologií, technikami obchod interakce a budováním pozitivních emocí. Budeme diskutovat o konkrétních případech, kdy používat open ended questions a kdy closing questio ...
Psychologie v obchodm vyjednávání - VENI, VIDI, VICI v obchodm vyjednávání 2024-09-10 Praha 1 Chcete přijít, vidět a zvítězit jako Julius Caesar? Jděte na to psychologicky obchody se primárně neuzavírají mezi firmami, ale mezi lidmi. Proto se v tomto kurzu budeme zabývat psychologií, technikami obchod interakce a budováním pozitivních emocí. Budeme diskutovat o konkrétních případech, kdy používat open ended questions a kdy closing questio ...
obchod a vyjednávací dovednosti – dvoudenní seminář 2024-05-02 Praha Zdokonalíte svoji přesvědčivost v komunikaci, získáte znalosti a dovednosti potřebné pro úspěšné vedení jednání a vyjednávání. Zaměříte se na tzv. „vítězné vyjednávání“, budete znát a umět v praxi použít různé vyjednávací techniky, včetně obrany proti nátlakovým taktikám. * • osobnost obchodka, • strategie jednání, • příprava na jednání, • potřeby komunikačního partnera, prodej užitku, • fáze průběhu jednání, • vedení jednání v týmu, • ústup ...
Trénink obchodho jednání a vyjednávání - 2denní 2024-04-11 Praha 2 ...
Trénink vyjednávání pro obchodky 2024-05-02 Praha 2 ...
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-08 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Manažer - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Manažer (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 hodin prezenčně a 84 hodin distančně). Cíle kurzu: Získat informace z oblastí práva, personalistiky, marketingu, manažerského účetnictví, daní, ekonomie, psychologie, komunikace a naučit se je uplatňovat v praktickém životě manažera. Kurz kombinuje prezenční výuku a dálkové studium. Popis ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
vyjednávání s dodavateli 2024-05-29 Praha title= info > Školení je součástí cyklu Manažer nákupu , lze jej však absolvovat i samostatně. vyjednávání je jednou z klíčových aktivit nákupčích. Projdeme jednotlivé techniky vyjednávání od definice procesu komunikace až ke cvičením pro Vaši každodenní praxi. Pokročilejší techniky budou trénovány na případových studiích. Seminář je interaktivn ...
Management – online kurz 2024-04-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-04 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-09 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-11 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-16 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-18 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-23 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Leadership II.Leadership II. 2024-04-24 Brno Cílem praktického workshopu je získat přehled o procesech v týmu, umět řídit poradu, vyjednávat s týmem a řešit konflikty v týmu. Zaměříte se na to, co pomůže utvářet tým a budovat je. Využijete nástroje na vedení porady. Zjistíte, jak postupovat při řešení konfliktů v týmu. Poznáte, jak s týmem vyjednávat a čím vyjednávání zefektivníte. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, obchodkům, úředníkům a dalším, kteří se v leadershipu chtějí zaměřit na to, jak pracovat s procesy ...
Leadership II.Leadership II. 2024-04-24 Praha Cílem praktického workshopu je získat přehled o procesech v týmu, umět řídit poradu, vyjednávat s týmem a řešit konflikty v týmu. Zaměříte se na to, co pomůže utvářet tým a budovat je. Využijete nástroje na vedení porady. Zjistíte, jak postupovat při řešení konfliktů v týmu. Poznáte, jak s týmem vyjednávat a čím vyjednávání zefektivníte. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, obchodkům, úředníkům a dalším, kteří se v leadershipu chtějí zaměřit na to, jak pracovat s procesy ...
Management – online kurz 2024-04-25 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-30 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Leadership II.Leadership II. 2686-11-20 Praha Cílem praktického workshopu je získat přehled o procesech v týmu, umět řídit poradu, vyjednávat s týmem a řešit konflikty v týmu. Zaměříte se na to, co pomůže utvářet tým a budovat je. Využijete nástroje na vedení porady. Zjistíte, jak postupovat při řešení konfliktů v týmu. Poznáte, jak s týmem vyjednávat a čím vyjednávání zefektivníte. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, obchodkům, úředníkům a dalším, kteří se v leadershipu chtějí zaměřit na to, jak pracovat s procesy ...
Leadership II.Leadership II. 2686-11-20 Brno Cílem praktického workshopu je získat přehled o procesech v týmu, umět řídit poradu, vyjednávat s týmem a řešit konflikty v týmu. Zaměříte se na to, co pomůže utvářet tým a budovat je. Využijete nástroje na vedení porady. Zjistíte, jak postupovat při řešení konfliktů v týmu. Poznáte, jak s týmem vyjednávat a čím vyjednávání zefektivníte. Trénink je určen manažerům, vedoucím pracovníkům, obchodkům, úředníkům a dalším, kteří se v leadershipu chtějí zaměřit na to, jak pracovat s procesy ...
Argumentace a vyjednávání 2024-04-24 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat v prostředí s různými zájmy. Zaměření kurzu Kurz je určen pro pracovníky a zaměstnance, kteří chtějí lépe zvládat náročnější komunikační situace se zákazníky, dodavateli, konkurenty, či cizími organizacemi. Vhodný je také pro obchodky, manažery nákupu, nebo servisní techniky v terénu a další profese, ve kterých je nutné komunikovat náročnější situace a prosazovat specifické zájmy, či ovlivň ...
Argumentace a vyjednávání 2024-05-17 Praha Cíl kurzu Naučit se efektivně komunikovat v prostředí s různými zájmy. Zaměření kurzu Kurz je určen pro pracovníky a zaměstnance, kteří chtějí lépe zvládat náročnější komunikační situace se zákazníky, dodavateli, konkurenty, či cizími organizacemi. Vhodný je také pro obchodky, manažery nákupu, nebo servisní techniky v terénu a další profese, ve kterých je nutné komunikovat náročnější situace a prosazovat specifické zájmy, či ovlivň ...
Základy podnikání - rekvalifikační kurz dálkově 2024-04-08 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Základy podnikání (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 prezenční formou a 84 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz Základy podnikání Vás seznámí s tím, co je potřeba pro zahájení a realizaci úspěšného podnikání. Sestavíte vlastní podnikatelský plán, vypracujete si jeho návrh a prezentaci na počítači. Naučíte se orientovat v ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Základy podnikání - rekvalifikační kurz dálkově 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Základy podnikání (v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 36 prezenční formou a 84 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz Základy podnikání Vás seznámí s tím, co je potřeba pro zahájení a realizaci úspěšného podnikání. Sestavíte vlastní podnikatelský plán, vypracujete si jeho návrh a prezentaci na počítači. Naučíte se orientovat v ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Základy podnikání - online kurz 2024-04-02 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-04 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-09 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-11 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-16 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-18 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-23 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-25 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-04-30 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Základy podnikání - online kurz 2024-05-02 on-line Cíle kurzu: Online kurz Základy podnikání je ideální přípravou pro začínající podnikatele. Jak bude probíhat? Sestavíte vlastní podnikatelský plán. Naučíte se orientovat v problematice daní, daňové evidence. Zaměříte se na marketing, komunikaci a také na právní rovinu podnikání. Vše na základě znalostí a zkušeností spolupracujících podnikatelů v daných oborech. Popis: Máte podnikatelský nápad? Chcete rozjet novou firmu? Studujte kurz Základy podnikání online. Komu je kurz určen ...
Pravidla Incoterms® 2020 aktuálně 2024-04-11 online Na semináři získáte nejen vhled do revize Pravidel Incoterms® 2020, jejich logice věnované povinnostem a právům smluvních stran, které napomáhají řešit, ale odnesete si také základní informace o změnách z oblasti celní problematiky, pojištění zásilek i odpovědnosti, řešení škod a odpovědnosti dopravce za škodu, námořního práva a zvláště pak institutu náložného listu. V oblasti mezinárodní směny zboží má zcela zásadní postavení kupní smlouva. Její konstrukce a projednání s protistranou může b ...
Pravidla Incoterms® 2020 aktuálně 2024-06-20 online Na semináři získáte nejen vhled do revize Pravidel Incoterms® 2020, jejich logice věnované povinnostem a právům smluvních stran, které napomáhají řešit, ale odnesete si také základní informace o změnách z oblasti celní problematiky, pojištění zásilek i odpovědnosti, řešení škod a odpovědnosti dopravce za škodu, námořního práva a zvláště pak institutu náložného listu. V oblasti mezinárodní směny zboží má zcela zásadní postavení kupní smlouva. Její konstrukce a projednání s protistranou může b ...
Pravidla Incoterms® 2020 aktuálně 2024-04-11 Praha Na semináři získáte nejen vhled do revize Pravidel Incoterms® 2020, jejich logice věnované povinnostem a právům smluvních stran, které napomáhají řešit, ale odnesete si také základní informace o změnách z oblasti celní problematiky, pojištění zásilek i odpovědnosti, řešení škod a odpovědnosti dopravce za škodu, námořního práva a zvláště pak institutu náložného listu. V oblasti mezinárodní směny zboží má zcela zásadní postavení kupní smlouva. Její konstrukce a projednání s protistranou může b ...
Pravidla Incoterms® 2020 aktuálně 2024-06-20 Praha Na semináři získáte nejen vhled do revize Pravidel Incoterms® 2020, jejich logice věnované povinnostem a právům smluvních stran, které napomáhají řešit, ale odnesete si také základní informace o změnách z oblasti celní problematiky, pojištění zásilek i odpovědnosti, řešení škod a odpovědnosti dopravce za škodu, námořního práva a zvláště pak institutu náložného listu. V oblasti mezinárodní směny zboží má zcela zásadní postavení kupní smlouva. Její konstrukce a projednání s protistranou může b ...
Aktivní telemarketingActive Telemarketing 2024-04-11 Praha Kurz je určen tel. operátorům, obchodm zástupcům a všem pracovníkům, kteří jsou v telefonickém obchodm kontaktu se zákazníky a kteří chtějí získat sebejistotu při telefonování. Účastníci kurzu posílí komunikační schopnosti a získají základy rétoriky potřebné k efektivní telefonické komunikaci, stejně jako know-how v oblasti telemarketingu, tedy naslouchání, vyjednávání, argumentace, asertivity, zvládání obtížných situací, zpracování námitek atd. ...
Aktivní telemarketingActive Telemarketing 2024-04-11 Brno Kurz je určen tel. operátorům, obchodm zástupcům a všem pracovníkům, kteří jsou v telefonickém obchodm kontaktu se zákazníky a kteří chtějí získat sebejistotu při telefonování. Účastníci kurzu posílí komunikační schopnosti a získají základy rétoriky potřebné k efektivní telefonické komunikaci, stejně jako know-how v oblasti telemarketingu, tedy naslouchání, vyjednávání, argumentace, asertivity, zvládání obtížných situací, zpracování námitek atd. ...
Aktivní telemarketingActive Telemarketing 2330-12-17 Brno Kurz je určen tel. operátorům, obchodm zástupcům a všem pracovníkům, kteří jsou v telefonickém obchodm kontaktu se zákazníky a kteří chtějí získat sebejistotu při telefonování. Účastníci kurzu posílí komunikační schopnosti a získají základy rétoriky potřebné k efektivní telefonické komunikaci, stejně jako know-how v oblasti telemarketingu, tedy naslouchání, vyjednávání, argumentace, asertivity, zvládání obtížných situací, zpracování námitek atd. ...
Aktivní telemarketingActive Telemarketing 2330-12-17 Praha Kurz je určen tel. operátorům, obchodm zástupcům a všem pracovníkům, kteří jsou v telefonickém obchodm kontaktu se zákazníky a kteří chtějí získat sebejistotu při telefonování. Účastníci kurzu posílí komunikační schopnosti a získají základy rétoriky potřebné k efektivní telefonické komunikaci, stejně jako know-how v oblasti telemarketingu, tedy naslouchání, vyjednávání, argumentace, asertivity, zvládání obtížných situací, zpracování námitek atd. ...
MODUL 3.3 - Prodejní techniky realitního makléře aneb obchod dovednosti v realitách 2024-06-13 Brno obchod jméno (objednatel)* Adresa (sídlo/bydliště objednatele) PSČ + Obec* Email* Telefon* IČ DIČ Vybraný ...
Cenové vyjednávání pro dodavatele 2024-06-25 Praha 2 ...
vyjednávání ve specifických situacích - 2denní 2024-06-25 Praha 2 ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-04-08 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-05-17 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-07-17 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
Aplikační problémy a poznatky z praxe ohledně transpoziční novely zákoníku práce a výhled dalších novel zákoníku práce pro rok 2024 2024-04-16 Praha Program semináře: * 1. blok: Aplikační problémy a poznatky z praxe ohledně transpoziční novely zákoníku práce (Marie Janšová, Michal Peškar) - nová pravidla zaměstnávání zaměstnanců na DPP a DPČ včetně navrhovaných změn souvisejících s odvody na pojistném na sociální a zdravotní pojištění - práce na dálku - no ...
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Obchodní vyjednávací

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Obchodní | vyjednávací
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Obchodní vyjednávací ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --

Zdokonalíte svoji přesvědčivost v komunikaci, získáte znalosti a dovednosti potřebné pro úspěšné vedení jednání a vyjednávání. Zaměříte se na tzv. „vítězné vyjednávání“, budete znát a umět v praxi použít různé vyjednávací techniky, včetně obrany proti nátlakovým taktikám. * Obchodní a vyjednávací dovednosti • osobnost obchodníka, • strategie jednání, • příprava na jednání, • potřeby komunikačního partnera, prodej užitku, • fáze průběhu jednání, • vedení jednání v týmu, • ústupky, • ovlivňování průběhu jednání, • efektivní argumentace, • námitky a jejich překonávání, • tabu při jednání, • chyby při jednání, • vyjednávací taktiky, • nátlakové (manipulativní) taktiky a obrana proti nim, • typy manipulátorů, jak s nimi jednat, • jednání s problematickými typy lidí, • rozvoj dlouhodobých vztahů s partnery ve vyjednávání.


Termín kurzu od: 2019-05-27 ( do: 2019-05-28)

Hod: 27. – 28. 5. 2019; 9:00–16:00

1. VOX a.s.
SMOSK [K Centrum], Senovážné náměstí 23, 110 00 PRAHA 1 - Nové Město
Praha, Praha
Czech Republic



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Obchodní vyjednávací dovednosti


Cena bez DPH:6.790 Kč/Kurz

Cena včetně DPH:8.216 Kč/Kurz

27. – 28. 5. 2019; 9:00–16:00 - - - - - kód: 1920230 - 6 790 Kč + DPH Základní cena, kód: 192023A - 12 901 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 192023B - 18 333 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 192023C - 23 086 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu
Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.

 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Obchodní a vyjednávací dovednosti

Kurz   Obchodní a vyjednávací dovednosti  
Termín   Od:2019-05-27 (Do:2019-05-28) 
Začátek   27. – 28. 5. 2019; 9:00–16:00  
Školící středisko (učebna)   SMOSK [K Centrum], Senovážné náměstí 23, 110 00 PRAHA 1 - Nové Město  
Adresa   SMOSK [K Centrum], Senovážné náměstí 23, 110 00 PRAHA 1 - Nové Město
Praha  
Poznámka k termínu   27. – 28. 5. 2019; 9:00–16:00 - - - - - kód: 1920230 - 6 790 Kč + DPH Základní cena, kód: 192023A - 12 901 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 192023B - 18 333 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 192023C - 23 086 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu  
Poznámka ke kurzu   Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.
 
Kurz pořádá firma (škola)   1. VOX a.s.
11000 Praha 1, Senovážné náměstí 978/23  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Po objednání obdržíte na Vámi uvedený e-mail zálohovou fakturu s organizačními pokyny. Částku je možno uhradit hotově v místě konání nebo bankovním převodem. Počítačové kurzy je možné platit pouze bezhotovostně.

Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře.   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info