REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # CESTA K SOBE

 

Cesta k sobě - poznejte sami sebe a naučte se řídit svůj život

Praha   2018-12-13 Přihláška na kurz
Tento kurz už byl smazán

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Cesta k sobě - poznejte sami sebe a naučte se řídit svůj život ::

KURZY : Cesta sobě

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Self Coaching: Sám sobě koučem - cesta k využití lidského potenciálu a vnitřních zdrojů 2024-04-25 Praha 8 Mít osobního kouče se nepoštěstí každému, proč tedy nebýt koučem sám sobě Chtěli byste pracovat sami se svým potenciálem? Věříte účinnosti koučování? Chcete dostat odpovědi, jak se rozhodovat sám za sebe, ať už v těžkých pracovních situacích, do kterých se opakovaně dostáváte, nebo v životě jako takovém? Chcete prozkoumat své skutečné motivy ...
Self Coaching: Sám sobě koučem - cesta k využití lidského potenciálu a vnitřních zdrojů 2024-09-16 Praha 1 Mít osobního kouče se nepoštěstí každému, proč tedy nebýt koučem sám sobě Chtěli byste pracovat sami se svým potenciálem? Věříte účinnosti koučování? Chcete dostat odpovědi, jak se rozhodovat sám za sebe, ať už v těžkých pracovních situacích, do kterých se opakovaně dostáváte, nebo v životě jako takovém? Chcete prozkoumat své skutečné motivy ...
Kurz Mindfulness – Jak čelit stresu 2024-05-21 Praha Cíl kurzu Seznámit účastníky s jednoduchou cestou, jak být v životě šťastnější. Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro každého, kdo chce: Lépe zvládat stres a náročné situace. Vyhnout se pracovnímu vyhoření a podobným civilizačním chorobám. Lépe se soustředit a učit se. Budovat kvalitní pracovní prostředí. Zažívat méně konfliktu v každodenních situacích. Mít lepší vtahy k sobě i k ostatním l ...
Sebepoznání a účinné sebeřízení - jak si stanovovat cíle a priority 2024-06-27 Praha 2 Určeno pro všechny, kteří chtějí více porozumět sami sobě, využít více ze svého potenciálu k hlubšímu seberozvoji a dokázat více díky možnostem, které v sobě všichni skrýváme. Cíl: Seznámit se se zásadami osobního rozvoje, které bychom měli ctít, abychom dosáhli úspěchu Dozvědět se, jaké efektivní techniky lze využít k úspěšnému plněn ...
NLP Master Practitioner 2025-01-15 Praha 8 ...
Barista/Baristka – státnice 2024-03-31 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barista/Baristka – státnice 2024-04-28 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barista/Baristka – státnice 2024-05-19 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barista/Baristka – státnice 2024-06-30 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barista/Baristka – státnice 2024-07-28 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barista/Baristka – státnice 2024-09-01 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barista/Baristka – státnice 2024-09-29 Praha Výuční list na Baristu/Baristku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barista/Baristka [kód: 65-052-H], se koná před pověřenou Auto ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kreativní techniky 2024-06-13 Praha Každý v sobě máme velké množství tvůrčí energie. Dokážeme ji však uvolnit a nasměřovat k efektivitě? Kurz „Kreativní techniky“ iniciuje naše kreativní schopností pomocí nacvičování vhodných kreativních technik. Účastněte se kurzu a přeneste si do života řadu podnětů a nápadů, jak využívat Váš kreativní potenciál jak pro sebe, tak i pro skupinu, se kterou pracujete. Kurz je určený pro všechny, koho neuspokojuje jediné nabízené řešení problému, chce hledat řešení jiná, rád zkouší věci nové a ...
Barman/ka – státnice 2024-03-31 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-04-28 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-05-19 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-06-30 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-07-28 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-09-01 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Barman/ka – státnice 2024-09-29 Praha Výuční list na Barmana/Barmanku. Státní zkoušky mají více než šedesátiletou tradici a jsou obecně mezi lidmi pozitivně vnímané. Ví se, že absolventi státní zkoušky jsou dobře připravení. V tomto programu vás čeká obhajoba vašich dosavadních znalostí a zkušeností v baristice. Osvědčení vám otevře cestu k lepším pracovním nabídkám u nás i v zahraničí a také díky němu získáte pracovní povolení v zemích EU. Zkouška profesní kvalifikace Barman/Barmanka [kód: 65-009-H], se koná před pověřenou Autorizo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Mluvená čeština s Jakubem Železným 2024-04-30 online Akreditace: MV - AK - PV-394 - 2021; Písemná a ústní komunikace ve veřejné správě (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky se zákonitostmi mluvené podoby českého jazyka a s tím, jak je důležité, aby byl správně a účelně užíván. Jedná se o zcela jinou formu používání češtiny než při psaní, což není vždy úplně zřejmé. A to zvláště v Česku, zemi, která si tradičně zakládá na psaní testů, vyplňování dotazníků… Mluvený projev ale otevírá (může otevřít) mnoho dveří, je základem sku ...
Mluvená čeština s Jakubem Železným 2024-04-30 Praha Akreditace: MV - AK - PV-394 - 2021; Písemná a ústní komunikace ve veřejné správě (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky se zákonitostmi mluvené podoby českého jazyka a s tím, jak je důležité, aby byl správně a účelně užíván. Jedná se o zcela jinou formu používání češtiny než při psaní, což není vždy úplně zřejmé. A to zvláště v Česku, zemi, která si tradičně zakládá na psaní testů, vyplňování dotazníků… Mluvený projev ale otevírá (může otevřít) mnoho dveří, je základem sku ...
Mluvená čeština s Jakubem Železným 2024-05-22 online Akreditace: MV - AK - PV-394 - 2021; Písemná a ústní komunikace ve veřejné správě (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky se zákonitostmi mluvené podoby českého jazyka a s tím, jak je důležité, aby byl správně a účelně užíván. Jedná se o zcela jinou formu používání češtiny než při psaní, což není vždy úplně zřejmé. A to zvláště v Česku, zemi, která si tradičně zakládá na psaní testů, vyplňování dotazníků… Mluvený projev ale otevírá (může otevřít) mnoho dveří, je základem sku ...
Mluvená čeština s Jakubem Železným 2024-05-22 Praha Akreditace: MV - AK - PV-394 - 2021; Písemná a ústní komunikace ve veřejné správě (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky se zákonitostmi mluvené podoby českého jazyka a s tím, jak je důležité, aby byl správně a účelně užíván. Jedná se o zcela jinou formu používání češtiny než při psaní, což není vždy úplně zřejmé. A to zvláště v Česku, zemi, která si tradičně zakládá na psaní testů, vyplňování dotazníků… Mluvený projev ale otevírá (může otevřít) mnoho dveří, je základem sku ...
Mluvená čeština s Jakubem Železným 2024-06-18 online Akreditace: MV - AK - PV-394 - 2021; Písemná a ústní komunikace ve veřejné správě (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky se zákonitostmi mluvené podoby českého jazyka a s tím, jak je důležité, aby byl správně a účelně užíván. Jedná se o zcela jinou formu používání češtiny než při psaní, což není vždy úplně zřejmé. A to zvláště v Česku, zemi, která si tradičně zakládá na psaní testů, vyplňování dotazníků… Mluvený projev ale otevírá (může otevřít) mnoho dveří, je základem sku ...
Mluvená čeština s Jakubem Železným 2024-06-18 Praha Akreditace: MV - AK - PV-394 - 2021; Písemná a ústní komunikace ve veřejné správě (webinář) Cíl semináře Cílem semináře je seznámit účastníky se zákonitostmi mluvené podoby českého jazyka a s tím, jak je důležité, aby byl správně a účelně užíván. Jedná se o zcela jinou formu používání češtiny než při psaní, což není vždy úplně zřejmé. A to zvláště v Česku, zemi, která si tradičně zakládá na psaní testů, vyplňování dotazníků… Mluvený projev ale otevírá (může otevřít) mnoho dveří, je základem sku ...
NLP Master Practitioner ON-LINE 2024 2024-09-15 Praha 8 ...
Výživový poradce, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-04-03 Ostrava-Vítkovice Výživa a zdravý životní styl se stávají čím dál tím víc populární. Obor výživového poradenství nabírá na síle. Chcete pomoci sobě či svým klientům a nastavit výživu tak, aby co nejvíc odpovídala ideální cestě pro dosažení cílů? Pak přesně pro Vás je vhodný tento rekvalifikační kurz, během kterého získáte veškeré potřebné informace z oblasti výživy, práce s klientem, nutričních programů, sestavování jídelníčků a jednání s klientem. Součástí kurzu je také praxe ve výživové poradně, kterou Vám zaji ...
NLP Practitioner ON-LINE 2024-05-01 Praha 8 ...
Program ÚSPĚŠNÝ KOUČ 2024-05-01 Praha 8 ...
Mind set – rozvoj otevřeného myšlení a samostatnostiProfessional Development 2024-05-02 Brno Cílem praktického workshopu je naučit se různé techniky práce s negativními myšlenkami tak, aby myšlenky neovládaly nás, ale my je. Získáte techniky pro práci s myslí efektivním způsobem a díky tomu se stanete tvůrcem nového přístupu, protože – cítíme se tak, jak myslíme… ...
Mind set – rozvoj otevřeného myšlení a samostatnostiProfessional Development 2024-05-02 Praha Cílem praktického workshopu je naučit se různé techniky práce s negativními myšlenkami tak, aby myšlenky neovládaly nás, ale my je. Získáte techniky pro práci s myslí efektivním způsobem a díky tomu se stanete tvůrcem nového přístupu, protože – cítíme se tak, jak myslíme… ...
Mind set – rozvoj otevřeného myšlení a samostatnostiProfessional Development 2084-08-17 Brno Cílem praktického workshopu je naučit se různé techniky práce s negativními myšlenkami tak, aby myšlenky neovládaly nás, ale my je. Získáte techniky pro práci s myslí efektivním způsobem a díky tomu se stanete tvůrcem nového přístupu, protože – cítíme se tak, jak myslíme… ...
Mind set – rozvoj otevřeného myšlení a samostatnostiProfessional Development 2084-08-17 Praha Cílem praktického workshopu je naučit se různé techniky práce s negativními myšlenkami tak, aby myšlenky neovládaly nás, ale my je. Získáte techniky pro práci s myslí efektivním způsobem a díky tomu se stanete tvůrcem nového přístupu, protože – cítíme se tak, jak myslíme… ...
Stres ne, děkuji – jak zklidnit mysl a emoce v náročných situacích 2024-06-12 Praha Získáte návody, jak se neztratit v náročných situacích a neutopit ve stresujících myšlenkách. Psychicky silnější člověk zná samozřejmě také neklid i strach, ale nenechá se těmito pocity pohltit, dokáže se od těchto emocí odrazit a jít dál. * • jak zastavit „kolotoč“ stresujících myšlenek v hlavě, • jak zpracovávat silné a nepříjemné emoce, • jak postupovat ve chvílích, kdy jste v náročných emocích – tak, aby tyto emoce neuškodily vám ani ostatním ...
Čeština do kanceláře # pro administrativní pracovníky Duben 2024 Velké Němčice Administrativní pracovníci při našem interním průzkumu ve velké většině odpověděli, že by opravdu uvítali jazykové školení. Často píšou e-maily, zprávy, dopisy, reporty a další texty, a často se při tom cítí nejistě - nevědí přesně, jaká pravidla českého pravopisu dnes platí, kde mohou najít spolehlivé odpovědi na své otázky nebo jak mají formulovat určité věty či odstavce. Jsme proto rádi, že konečně přicházíme s tímto specializovaným kurzem. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Čeština do kanceláře # pro administrativní pracovníky Květen 2024 Velké Němčice Administrativní pracovníci při našem interním průzkumu ve velké většině odpověděli, že by opravdu uvítali jazykové školení. Často píšou e-maily, zprávy, dopisy, reporty a další texty, a často se při tom cítí nejistě - nevědí přesně, jaká pravidla českého pravopisu dnes platí, kde mohou najít spolehlivé odpovědi na své otázky nebo jak mají formulovat určité věty či odstavce. Jsme proto rádi, že konečně přicházíme s tímto specializovaným kurzem. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
Čeština do kanceláře # pro administrativní pracovníky Červen 2024 Velké Němčice Administrativní pracovníci při našem interním průzkumu ve velké většině odpověděli, že by opravdu uvítali jazykové školení. Často píšou e-maily, zprávy, dopisy, reporty a další texty, a často se při tom cítí nejistě - nevědí přesně, jaká pravidla českého pravopisu dnes platí, kde mohou najít spolehlivé odpovědi na své otázky nebo jak mají formulovat určité věty či odstavce. Jsme proto rádi, že konečně přicházíme s tímto specializovaným kurzem. ... [Termín kurzu bude upřesněn]
To nejlepší z ARMÉNIE - s koučinkem 2024-05-08 Jerevan Arménie [ 1. den   - setkání účastníků zájezdu na letišti Václava Havla v Praze, odlet v podvečerních hodinách do Jerevanu s jedním přestupem v Evropě (plánováno ve Varšavě) 2. den - přílet do Jerevanu v brzkých ranních hodinách , transfer do hotelu k odpočinku ( zajištěn hotel hned po příjezdu z letiště a snídaně v hotelu) , odpolední okružní jízda městem ...
MYANMAR + THAJSKO - s koučinkem 2024-11-28 Thajsko [ 1. den - setkání na letišti v Praze odlet do Bangkoku s přestupem (plánováno s leteckou společností Emirates s odletem z Prahy v 15:20 hod.) 2. den - přílet do Bangkoku – nádherné metropole Thajska ležící v deltě řeky Čao-Praja. Z letiště se vydáme přímo do přímořského letoviska Pattaya, kde se ubytujeme v hotelu u pláže, krátce odpočineme po dlou ...
Zobrazeno celkem: 40 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Cesta sobě

   [0]   


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Cesta | sobě
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Cesta sobě ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --

Objevte, pro co máte talent, co vás naplňuje a z čeho čerpáte energii Cítíte, že vás vaše práce nenaplňuje? Pochybujete o tom, jestli „sedíte na správné židli“? Odhalte, do jaké míry řídíte svůj život tak, aby vedl k vaší vnitřní spokojenosti. Osvojte si účinné metody, jak najít své vnitřní energetické zdroje a jak je efektivně využívat v k


Termín kurzu od: 2018-12-13 ( do: 2018-12-14)

Hod: 13.12.2018 - 14.12.2018; v čase 9:00-17:00

Top Vision
Křižíkova 237 - 36a
Praha, Praha
18600
Czech Republic


Interní kód kurzu: 18t5444_1

Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Cesta sobě


Cena bez DPH:9.990 CZK /Kurz

Cena včetně DPH:12.088 CZK /Kurz

13.12.2018 - 14.12.2018; v čase 9:00-17:00
Počet dní: 2
Počet dní: Křižíkova 237/36a 18600 Praha - - - - - 9990 Kč bez DPH


 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Cesta k sobě - poznejte sami sebe a naučte se řídit svůj život

Kurz   Cesta k sobě - poznejte sami sebe a naučte se řídit svůj život  
Termín   Od:2018-12-13 (Do:2018-12-14) 
Začátek   13.12.2018 - 14.12.2018; v čase 9:00-17:00  
Školící středisko (učebna)   Top Vision  
Adresa   Křižíkova 237 - 36a
18600 Praha  
Poznámka k termínu   13.12.2018 - 14.12.2018; v čase 9:00-17:00
Počet dní: 2
Počet dní: Křižíkova 237/36a 18600 Praha - - - - - 9990 Kč bez DPH  
Poznámka ke kurzu    
Kurz pořádá firma (škola)   Top Vision
11000 110 00 Praha 1, Národní 416/37  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Vaše objednávka se stává závaznou v momentě, kdy Vám ji potvrdíme prostřednictvím e-mailu. Od této chvíle se na ni v případě rušení vztahují storno poplatky platné dle našich Obchodních podmínek. V případě, že Vám objednávku nepotvrdíme, smlouva není uzavřena.

Jaké storno poplatky se na mne v případě zrušení vztahují?
V případě, že se elektronickou poštou odhlásíte z otevřeného kurzu nejméně šestnáct [16] kalendářních dnů před termínem konání, můžete požádat o vrácení zaplaceného účastnického poplatku a my Vám ho v takovém případě vrátíme. V případě, že o vrácení poplatku za zrušený otevřený kurz nepožádáte, převedeme tuto částku na voucher.

V případě, že se elektronickou poštou odhlásíte z otevřeného kurzu nejdříve patnáct [15] kalendářních dnů a nejpozději osm [8] kalendářních dnů před termínem konání, převedeme účastnický poplatek na voucher.

Při odhlášení se z otevřeného kurzu sedm [7] dní před jeho konáním a později zaniká nárok na vrácení již zaplaceného účastnického poplatku a náleží nám odměna v plném rozsahu - již jsme vyhradili materiální a lidské zdroje pro realizaci vzdělávací akce.

Můžete však místo sebe na otevřený kurz poslat náhradníka, stačí nám to nejpozději den předem oznámit společně s kontaktními údaji náhradníka.   

Souhlasím s obchodními podmínkami * (pro pokračování je nutno potvrdit)

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info