REKVALIFIKACNI-KURZY.info

Kurzy, školení, semináře a/nebo rekvalifikace # KOMUNIKACE NA S

 

Komunikace na sociálních sítích

online   Červen 2018 - Termín bude upřesněn Přihláška na kurz
Tento kurz v daném termínu byl zrušen

Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat



Podobné kurzy: Komunikace na sociálních sítích ::

KURZY : Komunikace sociálních

[AND - vyhledává všechna slova]



Název kurzu Termín kurzu Místo konání Popis rekvalifikačních kurzů a nebo školení
Buďme na úrovni 2024-11-22 Praha „Buďme na úrovni“ je název kurzu, který nabízí potřebné znalosti a dovednosti pro prvotřídní prezentaci Vaší firmy před obchodními klienty. Znalosti 100% využijí jak manažeři, tak i zaměstnanci a živnostníci. Jedná se o výběr informací z těchto 6 oblastí: - Etiketa - Budování osobního image - Firemní kultura a etika - Distanční komunikace s klienty (e-mail, telefon, sociální sítě) - Přímá komunikace s klienty (jak naslouchat a číst signály těla) - Způsob a efektivita předávání info ...
SPECIALISTA MARKETINGU - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-04-08 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Specialista marketingu (PK; v rozsahu 100 hodin teoretické výuky, z toho 31 prezenční formou a 69 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně s našimi lektory a další online podle nahraných přednášek. Zaměříme na internetový marketing a komunikační kampaň. Na počítači si ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
SPECIALISTA MARKETINGU - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-05-15 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-13576/2021-4 . Rekvalifikace: Specialista marketingu (PK; v rozsahu 100 hodin teoretické výuky, z toho 31 prezenční formou a 69 hodin distanční formou studia). Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně s našimi lektory a další online podle nahraných přednášek. Zaměříme na internetový marketing a komunikační kampaň. Na počítači si ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kurz bezpečného používání sociálních sítí 2024-04-19 Praha Předpokládané znalosti Ovládat operační systém, ve kterém pracujete (Windows, Linux, macOS). Cíl kurzu Naučit se bezpečně používat nejznámější sociální sítě jako Facebook, Instragram, Badoo a další... Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro ty, kteří se chystají založit profil na některé sociální síti, ocení jej i aktivní uživatelé sociálních sítí, kteří na nich sdílí obsah ze svého soukromí, je u ...
Kurz bezpečného používání sociálních sítí 2024-05-20 Brno Předpokládané znalosti Ovládat operační systém, ve kterém pracujete (Windows, Linux, macOS). Cíl kurzu Naučit se bezpečně používat nejznámější sociální sítě jako Facebook, Instragram, Badoo a další... Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro ty, kteří se chystají založit profil na některé sociální síti, ocení jej i aktivní uživatelé sociálních sítí, kteří na nich sdílí obsah ze svého soukromí, je u ...
Kurz bezpečného používání sociálních sítí 2024-05-20 Praha Předpokládané znalosti Ovládat operační systém, ve kterém pracujete (Windows, Linux, macOS). Cíl kurzu Naučit se bezpečně používat nejznámější sociální sítě jako Facebook, Instragram, Badoo a další... Zaměření kurzu Kurz je vhodný pro ty, kteří se chystají založit profil na některé sociální síti, ocení jej i aktivní uživatelé sociálních sítí, kteří na nich sdílí obsah ze svého soukromí, je u ...
Management – online kurz 2024-04-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-04 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-09 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-11 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-16 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-18 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-23 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-25 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-04-30 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Management – online kurz 2024-05-02 on-line Akreditace kurzu Kurz se mi líbil. Získala jsem díky němu rozhled. Lektoři nám předávali informace z praxe. Jejich prezentace byla vynikající.Květoslava Hribiková, Květoslava Hribikova(zavinac)seznam.cz --- Děkuji celému vzdělávacímu centru za krásnou spolupráci, vysvětlování a vedení. Kurz mi dal hodně do života, vřele jej doporučuji všem (pro vlastní seberealizaci).Nataliya Vasylchuk, nvasylchuk(zavinac)seznam.cz --- Cíle kurzu: Online kurz Management je určen pro všechny, kteří c ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
To nejdůležitější z komunikace, typologie a obrany proti manipulaci 2024-04-19 Praha Získáte jistotu v různých sociálních situacích, odnesete si návod, jak dobře využít předností své osobnosti. Procvičíte dovednosti potřebné k vedení konstruktivní kritiky, budete umět lépe pracovat s emocemi vlastními i emocemi druhých. Všechna cvičení jsou navázána na případy z praxe. Získáte jasné návody, jak říkat nepříjemné věci tak, aby se nenarušily týmové vztahy. Nacvičíte si dovednosti potřebné pro zvládání manipulace a útlaku, osvojíte si poznatky, jak se manipulativním taktikám úči ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-04-17 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-05-15 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-06-12 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-08-05 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Základy znakového jazyka, rekvalifikace MŠMT ČR 2024-09-17 Ostrava-Vítkovice Absolvent umí s neslyšícími komunikovat, disponuje slovní zásobou na úrovni běžné komunikace. Umí při komunikaci používat obouruční i jednoruční abecedu. Absolvent je schopen pracovat s neslyšícími klienty samostatně, dokáže odborně uskutečnit návštěvu u praktického lékaře a na úřadech a umí komunikovat mezi zaměstnavatelem a neslyšícím klientem. Absolvent umí tlumočit besedy a přednášky. Kurz znakového jazyka je akreditovaný MŠMT ČR a umožňuje absolventům získat kvalifikaci v tomto oboru s celo ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zásady budování a vedení týmů 2024-09-18 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-10-16 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-11-13 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Zásady budování a vedení týmů 2024-12-11 Praha 5 Základní délka kurzu jsou dva dny. Kurz může být na požádání přizpůsoben do 1 – 3 dnů v závislosti na množství praktických cvičení a rozsahu probírané látky. Výuka probíhá na učebně v době od 9.00 do 16.00. Optimální počet posluchačů v kurzu je osm. Součástí kurzu jsou výukové materiály. Určeno pro manažery, personalisty, vedoucí týmů a další řídící pracovníky. Cílem kurzu je osvojení si dovedností v oblasti komunikace, budování a vedení týmu, or ...
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-04-17 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OSTRAVA 2024-07-11 Ostrava-Vítkovice Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-04-17 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-04-17 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-04-17 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - FRÝDEK-MÍSTEK 2024-07-11 Frýdek-Místek Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - KARVINÁ 2024-07-11 Karviná Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách [150 hod.], rekvalifikace MPSV ČR - OPAVA 2024-07-11 Opava Rekvalifikační kurz je akreditovaný MPSV ČR v souladu se zákonem č. 108 - 2006 Sb., o sociálních službách. Je určen pro osoby, které se chtějí uplatnit na pozici pracovníka v sociálních službách. Především pro zájemce, kteří budou pečovat o osoby handicapované, mentálně postižené, seniory a osoby všech věkových kategorií. Vzdělávací program obsahově splňuje požadavky na odbornou způsobilost k výkonu daného povolání. Cílem je připravit účastníky nejen teoreticky, ale především prakticky. V rámci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Digitální marketing Digital Marketing 2024-09-05 Brno Digitální marketing je v současnosti již zcela standardním způsobem marketingové komunikace. Cílem kurzu je ukázat si, jak zvýšit výkon a prodej webu a jak zvýšit jeho návštěvnost. Zároveň se podíváme, jak pracovat se sociálními sítěmi a jinými formami digitální komunikace. Jednoduše odhalíme, co znamenají některé IT pojmy v lidské řeči a jak začlenit digitální marketing do vašich marketingových aktivit. ...
Digitální marketing Digital Marketing 2024-09-05 Praha Digitální marketing je v současnosti již zcela standardním způsobem marketingové komunikace. Cílem kurzu je ukázat si, jak zvýšit výkon a prodej webu a jak zvýšit jeho návštěvnost. Zároveň se podíváme, jak pracovat se sociálními sítěmi a jinými formami digitální komunikace. Jednoduše odhalíme, co znamenají některé IT pojmy v lidské řeči a jak začlenit digitální marketing do vašich marketingových aktivit. ...
Digitální marketing Digital Marketing 2167-02-07 Brno Digitální marketing je v současnosti již zcela standardním způsobem marketingové komunikace. Cílem kurzu je ukázat si, jak zvýšit výkon a prodej webu a jak zvýšit jeho návštěvnost. Zároveň se podíváme, jak pracovat se sociálními sítěmi a jinými formami digitální komunikace. Jednoduše odhalíme, co znamenají některé IT pojmy v lidské řeči a jak začlenit digitální marketing do vašich marketingových aktivit. ...
Digitální marketing Digital Marketing 2167-02-07 Praha Digitální marketing je v současnosti již zcela standardním způsobem marketingové komunikace. Cílem kurzu je ukázat si, jak zvýšit výkon a prodej webu a jak zvýšit jeho návštěvnost. Zároveň se podíváme, jak pracovat se sociálními sítěmi a jinými formami digitální komunikace. Jednoduše odhalíme, co znamenají některé IT pojmy v lidské řeči a jak začlenit digitální marketing do vašich marketingových aktivit. ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-04-08 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-05-17 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
Business analýza informačních systémů 2024-06-04 Praha 7 Business analýza je velmi náročná a komplexní disciplína, která vyžaduje mnoho znalostí a dovedností. Dobrý business analytik potřebuje znát konkrétní prostředí i obecné metody a přístupy k řešení svých úloh. Které úlohy to jsou a jaké jsou osvědčené nejlepší praxe, to si projdeme a vysvětlíme v první den tohoto kurzu. Druhý den zasvětíme požadavkům. Jednou z nejdůležitějších odpovědností a úlohou business analytika je formulování požadavků na novou aplikaci či IT službu. Zahrnuje celou řadu čin ...
PERSONALISTA - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-07-17 Praha 2 Aktuální akce Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-14613/2021-4 . Rekvalifikace: Personalista (PK; v rozsahu 120 hodin teoretické výuky, z toho 37 hodin prezenčně a 83 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-007-N; číslo autorizace 2015/55 . Cíle kurzu: Kurz probíhá dálkovou formou studia. Některá témata budete studovat prezenčně v našem vzdělávacím ...
LinkedIn pro začátečníky 2024-04-17 Praha Seminář vám pomůže pochopit základní principy sítě LinkedIn. Ukážeme vám, jak využít různé možnosti, které tato síť nabízí, pomůže vám také připravit správnou strategii, díky které efektivně oslovíte správné uživatele této sítě, zvýšíte vaši šanci úspěchu na internetu. Seminář vám pomůže nejen pochopit, jak LinkedIn používat, ale jak ho opravdu využít pro firemní komunikaci, získávání těch správných kontaktů nebo zvyšování návštěvnosti vašeho webu. Probíraná témata ilustrujeme na praktických ...
Strach a stres – proč vznikají a jak se jim umět postavit 2024-04-22 Praha Získáte širší náhled na to, co vás nejvíce stresuje. Pomohu vám se uklidnit a znovu se soustředit na pracovní i soukromý život. Zjistíte, co nového vám tyto situace mohou přinést a jak s tímto zjištěním dále pracovat. Objevíte nové cesty, získáte čas na přemýšlení (a třeba i čas na semináře, jako je tento). * • co přináší strach v dnešní době, • jak se na strachové ataky připravit předem, • jak strach vzniká, jaké jsou jeho druhy a jak na nás působí, ...
Jak se pustit do hledání a náboru těch správných lidí 2024-05-21 Praha Naučíte se, jak: • si připravit výběrové řízení, • správně sestavit poutavý inzerát a kam ho umístit, • pracovat s umělou inteligencí v oblasti personalistiky, • využívat sociální sítě k náboru, • zvládat důležité kroky v celkové komunikaci s uchazeči, • dobře zvládnout nástup vybraného kandidáta a jak s ním pracovat. Seminář se opírá o dvacetileté zkušenosti lektora z oblasti náboru pro české i zahraniční společnosti. * • co je nutné udělat před ...
PRACOVNÍK V ADMINISTRATIVĚ - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-06-03 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-21343/2023-6 . Rekvalifikace: Pracovník/pracovnice v administrativě (profesní kvalifikace, kód: 63-033-H; v rozsahu 70 hodin teoretické výuky, toho 21 hodin prezenčně a 49 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-008-M: 63-033-H . Cíle kurzu: V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete pro práci v oboru administrativa. Na ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Strach a stres – proč vznikají a jak se jim umět postavit 2024-06-17 Praha Získáte širší náhled na to, co vás nejvíce stresuje. Pomohu vám se uklidnit a znovu se soustředit na pracovní i soukromý život. Zjistíte, co nového vám tyto situace mohou přinést a jak s tímto zjištěním dále pracovat. Objevíte nové cesty, získáte čas na přemýšlení (a třeba i čas na semináře, jako je tento). * • co přináší strach v dnešní době, • jak se na strachové ataky připravit předem, • jak strach vzniká, jaké jsou jeho druhy a jak na nás působí, ...
PRACOVNÍK V ADMINISTRATIVĚ - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-07-08 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-21343/2023-6 . Rekvalifikace: Pracovník/pracovnice v administrativě (profesní kvalifikace, kód: 63-033-H; v rozsahu 70 hodin teoretické výuky, toho 21 hodin prezenčně a 49 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-008-M: 63-033-H . Cíle kurzu: V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete pro práci v oboru administrativa. Na ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
PRACOVNÍK V ADMINISTRATIVĚ - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-08-05 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-21343/2023-6 . Rekvalifikace: Pracovník/pracovnice v administrativě (profesní kvalifikace, kód: 63-033-H; v rozsahu 70 hodin teoretické výuky, toho 21 hodin prezenčně a 49 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-008-M: 63-033-H . Cíle kurzu: V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete pro práci v oboru administrativa. Na ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
PRACOVNÍK V ADMINISTRATIVĚ - rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-09-05 Praha 2 Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-21343/2023-6 . Rekvalifikace: Pracovník/pracovnice v administrativě (profesní kvalifikace, kód: 63-033-H; v rozsahu 70 hodin teoretické výuky, toho 21 hodin prezenčně a 49 hodin distančně). Autorizace Ministerstva práce a sociálních věcí ČR pro profesní kvalifikaci 62-008-M: 63-033-H . Cíle kurzu: V tomto kurzu se naučíte vše, co potřebujete pro práci v oboru administrativa. Na ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK - ASISTENT/KA - rekvalifikační kurz se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV 2024-04-03 Praha 2 Aktuální akce Právě  probíhá akce NIŽŠÍ CENA O 20% .   Objednejte kurz co nejdříve a akce se bude vztahovat i na Vás.  Původní cena kurzu: 20 000 Kč. Nová cena: 16 000 Kč. Ušetříte: 4 000 Kč.  Akreditace kurzu Kurz je akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Číslo akreditace: MSMT-17738/2021-3 .  Rekvalifikace: Asistent/ka, sekretář/ka (PK; v rozsahu 80 hodin teoretické výuky). Autorizace Ministerstva práce a soci ... Akreditovaný kurz nebo seminář.
Zobrazeno celkem: 51 rekvalifikačních kurzů, školení a/nebo seminářů pro: Komunikace sociálních

   [0]    [1] Další strana >>


Hledejte po jednotlivých klíčových slovech: Komunikace | sociálních
Nenašli jste kurz? Vložte svoji poptávku kurzu/školení

 
' Komunikace sociálních ' hledat v | Celá ČR | Praha | Středočeský kraj | Jihočeský kraj | Plzeňský kraj | Karlovarský kraj | Ústecký kraj | Liberecký kraj | Královohradecký kraj | Pardubický kraj | Vysočina kraj | Jihomoravský kraj | Olomoucký kraj | Moravskoslezský kraj | Zlínský kraj | SLOVENSKO | MIMO ČR/SK | eLearning | ČR -- místo bude upřesněno --

Cíl kurzu: Rozvíjet schopnost odpovědných zaměstnanců budovat povědomí a dobré jméno firmy i prostřednictvím sociálních sítí a dalších síťových a mobilních technologií. Popis kurzu: Osnova kurzu Osnova Komunikace na sociálních sítích Podrobná osnova kurzu - Komunikace na sociálních sítích: 1. Seznámení s tématem a stanovení očekávání účastníků v oblasti sociálních sítí 2. Vztahy s veřejností 3. Mediální prostředí – specifika internetového prostředí Výhody a nevýhody Vhodné kanály pro různé cílové skupiny 4. Internet jako médium 5. Sociální sítě – současnost 6. Twitter 7. Facebook 8. Tvorba obsahu Aktualizace dat 9. Nároky na správu a adaptaci obsahu 10. Typ a kvalita interakce hodnocení efektivity 11. Konkrétní rady a návody k tvorbě sociální PR v prostředí internetu 12. Práce s Plánem uplatnění dovedností v praxi – akční plán změn Workshop – dodatečné otázky a odpov


Termín kurzu od: Červen 2018 - Termín bude upřesněn

Hod: Jeden den 9:00 - 16:00

ALTUS Training Center, s.r.o.
Online
online, eLearning
00000
CZECH REPUBLIC



Tento kurz není rekvalifikační
Hledat rekvalifikční kurzy: Komunikace sociálních sítích


Cena bez DPH:3.500 Kč/kurz

Cena včetně DPH:4.235 Kč/kurz

Jeden den 9:00 - 16:00
V ceně jsou základní studijní materiály, změna termínů vyhrazena.
 
 
objednat

Další termíny kurzu:


Přihláška ke studiu, k účasti na přednášce (kurzu a/nebo školení) : Komunikace na sociálních sítích

Kurz   Komunikace na sociálních sítích  
Termín   Od:Červen 2018 - Termín bude upřesněn  
Začátek   Jeden den 9:00 - 16:00  
Školící středisko (učebna)   Online  
Adresa   Online
00000 online  
Poznámka k termínu   Jeden den 9:00 - 16:00  
Poznámka ke kurzu   V ceně jsou základní studijní materiály, změna termínů vyhrazena.  
Kurz pořádá firma (škola)   ALTUS Training Center, s.r.o.
19000 Praha 9, Lisabonská 8  
Obchodní podmínky účasti na kurzu   Objednavatel uhradí částku školného za výše uvedeného posluchače do prvního dne v měsíci, ve kterém studium/přednáška začíná. Po úhradě bude posluchač do studia/na přednášku přijat.Objednavatel se zavazuje, že v případě, že by uvedený účastník odborného studia studium nedokončil, nebude požadovat vrácení školného.   

obsazeno
Tento kurz & termín již nelze objednat
Pro aktuální kurzy pokračujte na hlavní nabídce:
http://www.rekvalifikacni-kurzy.info
Po kliknutí na tlačítko "Odeslat" bude přijat váš požadavek. Server REKVALIFIKAČNÍ INFO zprostředkovává objednávky kurzů a kontakt na pořadatele rekvalifikačních kurzů, školení a studia

Termín kurzu není k dispozici nebo vám nevyhovuje vypsaný termín? Můžete vložit a o novém termínu kurzu Vás budem informovat






 

Rekvalifikační kurzy a/nebo školení


Rekvalifikační kurzy | Manažerské kurzy | Komunikační a prezentační dovednosti | Obchod a prodejní dovednosti, logistika | Personalistika a osobnostní rozvoj | Marketingové kurzy | Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění | Finanční kurzy | VŠ studium, BBA, MBA programy | Systémy řízení a ISO | Právo a legislativa | Počítačové a IT kurzy | Kancelářský software | Programování | Počítačová grafika | Podnikové informační systémy | Počítačové sítě | Zpracování dat | Virtualizace | Technické kurzy, doprava | Stavebnictví, nemovitosti, reality | Školství, zdravotnictví a sociální oblast | Jazykové kurzy | Sport, umění a ostatní kurzy

 

Registrace nové školící firmy


Registrace nové školící firmy a/nebo vzdělávací instituce ZDARMA
 

REKVALIFIKAČNÍ-KURZY.info


MENU # seznam kurzu Termíny kurzů, školení | rekvalifikace poptávka Seznam poptávek kurzů | rekvalifikace seznam firem Seznam školících firem a institucí | novinky Novinky a zprávy | SLEVA Zlevněné kurzy

 


rekvalifikacni-kurzy.info 2009 - 2024 | Kontakt | Tel.: 775 193 488 | Zatelefonujeme vám zpět - vraťte se ke kurzu a klikněte na odkaz: VYŽÁDÁNÍ KONTAKTU
CZ 617 00 Brno, Potoční 8, eMail: info(at)rekvalifikacni-kurzy.info